Trotseer de wind met een perfecte coupe

Zoals de wind in Nederland waait, waait ie haast nergens. WTF denk je weleens wanneer je net met je gestylde haren naar buiten huppelt om vervolgens weer evenhard naar je voordeur teruggesmakt te worden door een vet harde windstoot. Je gestylde lokken in model houden is niet gemakkelijk tijdens het najaar en de winter. Ook vorst maakt je coupe ‘r niet beter op, maar gelukkig is er iets aan te doen met ProSet Stormy Weather Hairspray. De formule van de ProSet Stormy Weather is zo ontwikkeld dat je haar door weer en wind in model blijft door de megasterke en langdurige versteviging. Bovendien bevat de formule het Crystal Shine System met extra ProVitamine B5 dat het haar zichtbaar meer glans geeft.

Klaar voor extreem weer
De nieuwe ProSet Stormy Weather is de derde ProSet Specialty in de range, waar ook Crystal Shine en Volume Lift toe behoren. Net zoals de andere Specialties biedt de nieuwste hairspray van ProSet met verzorgende bestanddelen het haar naast volume en glans extra verzorging. Het haar krijgt precies wat het nodig heeft om te kunnen stralen. Bovendien geven de Specialties ultieme stevigheid zonder dat het plakt. Dus of je dit najaar gaat voor de comeback van lange lokken of de jongensachtige 80’s look, met ProSet Stormy Weather Spray is ieder kapsel ‘najaarproof’ en optimaal verzorgd.

Geen restjes
Voor perfect gemodelleerd haar; spray op 30 centimeter afstand voor ultieme fixatie. Style je haar door afzonderlijke lokken van haaraanzet tot de punt te sprayen. Of ga voor extra volume door het hoofd voorover te buigen en direct op de haaraanzet te sprayen. Lukt het niet om een coupe in één keer in model te brengen; gewoon uitkammen en opnieuw stylen. De ProSet hairsprays laten namelijk geen restjes in het haar achter. Dus altijd verzekerd van schitterend, glanzend haar!

Klein, maar oh zo fijn!
ProSet Stormy Weather met opvallend design en herfstrode accenten is ook verkrijgbaar in mini-formaat, handig voor een avond uit, weekendje weg of op vakantie. En natuurlijk in de handtas als ‘redder in nood’ als extreem weer voorspeld wordt.

Verkrijgbaarheid
ProSet Stormy Weather is verkrijgbaar bij drogisterijen en supermarkten en heeft een consumentenadviesprijs van € 2,89 bij 300 ml en € 0,99 bij 50 ml.

www.proset.nl

Lees ook:Ben jij niet gezegend met een volle bos?
Lees ook:Ideaal voor op vakantie: mini’s
Lees ook:Weer of geen weer, als je haar maar goed zit!
Lees ook:John Frida rekent af met style-beïnvloedende weerseffecten
Lees ook:Toch mooi haar met koud weer dankzij droogshampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>