Oriflame presenteert ‘Ecobeauty’

Oriflame, gespecialiseerd in natuurlijke Zweedse cosmetica, presenteert met trots Ecobeauty, de baanbrekende natuurlijke, ethische en milieuvriendelijke productlijn. Ecobeauty is ’s werelds eerste cosmeticaserie die in verschillende categorieën valt en welke is goedgekeurd door vier vooraanstaande onafhankelijke organisaties, te weten: Fairtrade, Ecocert*, The Vegan Society en Forest Stewardship Council® (FSC®).  Een perfecte huid, ondersteund door de natuurOriflame Ecobeauty trapt af met drie hoogwaardige, hydraterende gezichtscrèmes die de huid laten stralen. De Oriflame Ecobeauty Smoothing Day Cream (€ 29,95/50ml) helpt het vochtniveau van de huid aanvullen en bestrijdt de vorming van onzuiverheden gedurende de dag.

De Ecobeauty Smoothing Night Cream (€ 29,95/50ml) regenereert de huid terwijl je slaapt. Beide formules bevatten o.a. Fairtrade sheabutter- extract, kokosolie, duindoornolie, rozemarijn- extract en zonnebloemolie. De milde formule van Oriflame Ecobeauty Smoothing Eye Cream (€ 14,95/15ml) met daarin o.a. Fairtrade sheabutter- extract, kokosolie, duindoornolie en druivenpitolie vermindert fijne lijntjes, zwellingen en donkere kringen rond de ogen, beschermt de huid en zorgt gedurende 24 uur voor een goede hydratatie. 

Beautiful YOU…Oriflame Ecobeauty is ontwikkeld voor de milieubewuste vrouw die zich goed wil voelen en er mooi uit wil zien. De producten zitten boordevol natuurlijke, effectieve ingrediënten zoals antioxidanten, vitaminen, mineralen en vetzuren om de huid te voeden en beschermen. Oriflame Ecobeauty is dermatologisch getest en werkt met behulp van de Natural Pro-BlendTM- technologie* in op de huid om haar te versterken, beschermen en verwennen. 

*De Natural Pro-BlendTM- technologie is een innovatieve benadering die de Oriflame- wetenschappers hebben genomen om een formule te creëren die het beste van de natuur biedt. Harmonisch gemengd met de beste extracten van planten en vruchten om zo een presterende formule (met ethiek en milieubewustzijn in het achterhoofd) te produceren. Het is niet alleen één ingrediënt, het is de hele formule (samengesteld om minimaal 95% natuurlijke ingrediënten te bevatten) die in synergie is om voordelen voor de huid op te leveren. Hoe werkt de NATURAL PRO-BLEND™?

Het complex neutraliseert de schadelijke werking van vrije radicalen op de huid. Het versterkt de barrièrefunctie van de huid om vocht vast te kunnen houden. Het voedt de huid en helpt ter ondersteuning van haar natuurlijke huidvernieuwing. Beautiful PLANET…Oriflame Ecobeauty is meer dan ‘een leuk gezicht’, met een minimum van 95% aan natuurlijke ingrediënten die afkomstig zijn van herleidbare, hernieuwbare en duurzame bronnen. De samenstellingen zijn vrij van dierlijke substanties, parabenen, siliconen, minerale oliën en synthetische geuren.

De productverpakkingen zijn bovendien gemaakt van 100% recyclebaar materiaal. Niet alleen Moeder Natuur keurt deze lijn goed – vrouwen van over de hele wereld merken de voordelen van een stralende huid:  Bij 87% egalisatie van de fijne droogtelijntjes*Bij 77% zien de poriën er fijner uit*Bij 82% verbeterde de teint*  * Consumentenevaluatie door 88 vrouwen die de Oriflame Ecobeauty Dag- en Nachtcrème gedurende 4 weken gebruikten.

Weer een mijlpaal!

Sinds de oprichting in 1967 is Oriflame toegewijd aan het gebruiken van natuurlijke ingrediënten en heeft een lange geschiedenis van pionieren tegen dierproeven bij de productie van beautyproducten. Oriflame was het eerste grote cosmeticamerk ter wereld met het gebruiken van duurzame palmolie – voor alle producten – waarvoor het Green Palm- certificaat is afgegeven.

De lancering van Ecobeauty is een grote stap in Oriflame’s toewijding aan duurzaamheid en dit productportfolio zal zich alleen nog maar verder uit gaan breiden.  Over Oriflame…Oriflame is een internationaal beautybedrijf dat in meer dan 60 landen wereldwijd direct verkoopt. Het merk biedt een uitgebreid portfolio aan Zweedse, natuurlijke, innovatieve beautyproducten voor betaalbare prijzen, die op de markt worden gebracht door een Sales force van ruim drie miljoen onafhankelijke adviseuses, waarbij de jaaromzet meer dan 1,5 miljard bedraagt.

Oriflame biedt uitstekende zakelijke mogelijkheden voor mensen die geld willen verdienen op de dag dat ze zich aanmelden, in een leidersrol willen groeien en hun persoonlijke dromen en ambities willen vervullen, met behulp van het unieke concept Make Money Today and Fulfil Your Dreams Tomorrow™. Respect voor mensen én de natuur wordt weergegeven in elk aspect van het bedrijf en diens sociale verantwoordelijkheid. Oriflame ondersteunt talloze goede doelen wereldwijd en is medeoprichter van de ‘World Childhood Foundation’.

Oriflame Cosmetics is genoteerd op de Nasdaq OMX Nordic Exchange.  Distributie & meer informatie: De producten van Oriflame Sweden worden in Nederland op de markt gebracht door het bedrijf Oriflame Nederland BV uit ‘s-Hertogenbosch. 

De producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal, alsmede via de website www.oriflame.nl 

Voor meer informatie over de Ecobeauty-lijn is er deze directe link: www.oriflame.com/ecobeauty

Lees ook:De Oriflame Ecobeauty-lijn breidt uit
Lees ook:Wat zie je er goed uit!
Lees ook:Nooit meer gebroken, zwakke of slechte groeiende nagels
Lees ook:Pure plantenpower voor je face
Lees ook:Biotherm Skin energetic concentraat: 100% natuurlijk

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>