Bye bye buikvet, weg ermee!

Je buikomvang geeft een nauwkeurige voorspelling voor de kans op sterfte aan hart- en vaatziekten. Hoe dikker je buik, hoe slechter de voorspellingen. Buikvet sucks dus. Dat is geen fabeltje maar recentelijk onderzocht door het Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu (RIVM)*. Mannen met een taille van meer dan 123 centimeter en vrouwen met een buikomtrek van meer dan 105 centimeter hebben twee keer zoveel kans te overlijden aan hart- en vaatziekten dan gemiddeld.

Het is dus verstandig om de buikomvang te verminderen.

Dat kan door heel gezond te gaan eten en regelmatig te gaan sporten. Dat is én blijft de beste optie. Helaas is dat met onze drukke banen, overvolle sociale agenda’s en gestresste maatschappij niet altijd haalbaar. De plastisch chirurg is eveneens een optie, niet geheel risicoloos, want je gaat toch onder het mes. Beauty.blog werd onlangs geattendeerd op Ultraform™.

De methode Ultraform™ belooft je hierbij te kunnen helpen. Deze methode belooft buikvet effectief te verwijderen, zonder chirurgische ingrepen. Volgens hen Nagenoeg 100% na één behandeling al één kledingmaat minder met blijvend resultaat

De nieuwste technologie van UltraForm gaat de strijd aan met ongewenste vetrolletjes op de buik, maar ook op heupen en bovenbenen, de zogenaamde rijbroek. De methode werkt zonder operatie, zonder herstelperiode en zonder honger. Het geeft een mooi, blijvend resultaat. Een UltraForm behandeling duurt ongeveer een uur. De behandeling is pijnloos. Men kan direct na de behandeling de dagelijkse bezigheden hervatten.

Buikomvang goede maat voor vaststellen lichaamsvet
De buikomvang geeft een goede indicatie van de hoeveelheid abdominaal vet (buikvet) en het totale lichaamsvet. Je meet de buikomvang tussen de onderkant van de onderste rib en de bovenkant van het bekken. Een buikomvang van minder dan 80 cm (vrouwen) of 94 cm (mannen) wordt beschouwd als normaal. Bij een omtrek van 88 cm of meer voor vrouwen en 102 cm of meer voor mannen is er sprake van abdominale obesitas, gekenmerkt door vetophoping in de buik. Abdominale obesitas geeft een ernstig verhoogd risico op complicaties.

UltraForm werkt pijnloos en snel
Soms is er meer nodig dan een gezonde leefstijl om het gewenste figuur te krijgen. UltraForm belooft de lichaamscontouren te herstellen bij mensen met vetophopingen en probleemzones. Deze nieuwe methode verwijdert vet met behulp van geluidsgolven. Het ultrageluid vernietigt selectief de vetcellen, waarna het lichaam zelf het vet afvoert. Dit geschiedt via het natuurlijke proces. Dus zonder chirurgische ingreep, zonder beschadiging van het omliggende weefsel, zonder pijn, zonder herstelperiode, zonder narcose en zonder operatie.

Na één behandeling belooft men een verlies van gemiddeld twee tot drie centimeter in lichaamsomtrek.

De praktijk van Ultraform bevindt zich in Baexem, Noord-Limburg.

Informatie
Voor een gerichte aanpak en herstel van de lichaamscontouren kan men een afspraak maken met Ultraform: 0475-440339 of [email protected].

Lees ook:Je buikomvang zegt veel over je gezondheid
Lees ook:Veel om van te houden
Lees ook:Retteketet weg met buikvet!
Lees ook:Waarom buikvet ongezond is…
Lees ook:Kom snel van je overtollige centimeters af!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>