Nieuw & hypnotiserend lekker…

Geuren kunnen je betoveren, onderstrepen je identiteit en zorgen in sommige gevallen voor een onweerstaanbare indruk. De nieuwe Parfum Deodorant en bijpassende Cream Shower van VOGUE® Fine Fragrance for Women ‘Hypnotic’ heeft een licht oriëntaalse geurbeleving, welke hypnotiserend lekker is!  Het parfum van de nieuwe VOGUE® Women ‘Hypnotic’ is een sensuele ontmoeting tussen vanille en vetiver met een vernieuwende, sprankelende essentie! Een zachte, poederachtige geurnoot van passiebloem geeft deze nieuwe VOGUE®  Women- geurlijn een exotische twist,  welke versterkt wordt door de  zonnige warmte van Sambac Jasmijn. VOGUE® Women ‘Hypnotic’ is een sensuele, mysterieuze, hypnotiserende en ultravrouwelijke geur, die alle zintuigen in vervoering brengt! 

Een betoverende, milde Cream Shower
Om extra lang te genieten van de betoverende geurbeleving van de nieuwe VOGUE® Women ‘Hypnotic’, is er de VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Cream Shower. Deze rijke crèmedouche hult het lichaam in een verfijnd geurwaasje van ‘Hypnotic’ en heeft tevens een intensief hydraterende werking dankzij de toevoeging van o.a. proteïnen. De formule is pH- neutraal en ultramild voor de huid, dankzij de zeepvrije samenstelling. Deze bevat bovendien geen kleurstoffen, parabenen en synthetische musken. 

Effectieve Parfum Deo zonder parabenen en aluminiumzouten

Door aansluitend de VOGUE® Women Parfum Deodorant van ‘Hypnotic’ te gebruiken, kun je extra lang genieten van deze onweerstaanbare en betoverende nieuwe geurbeleving! VOGUE biedt met dit product de unieke combinatie van een exclusieve geur en de betrouwbaarheid van een deodorant. Een Parfum Deodorant voorkomt nare lichaamsgeurtjes dankzij een bacterieremmende werking en het gebruik van een parfum, zodat je 24 uur lang lekker fris blijft ruiken. De VOGUE® Women Parfum Deodorant ‘Hypnotic’ is vrij van parabenen, polycyclische musken en aluminiumzouten en laat geen witte strepen achter.

Verkoopprijzen, distributie & meer informatie:     VOGUE® Cosmetics wordt op de Nederlandse markt gebracht door Remark B.V. uit Meppel en wordt verkocht via de drogisterijen en supermarkten.Voor meer informatie kan de consument kijken op de website: www.vogue-women.nl of bellen met de Remark- consumentenlijn via telefoonnummer: 0900-1112223 (€ 0,25 p.m.). Consumenten adviesprijzen VOGUE® Women ‘Hypnotic’:  VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Parfum

Deodorant        € 2,95/150 mlVOGUE® Women ‘Hypnotic’ Parfum Deodorant        € 1,25/  50 ml

VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Cream Shower             € 2,95/200 ml

VOGUE® Women ‘Hypnotic’ Cream Shower             € 1,25/  50 ml

Lees ook:Win: heerlijke Night Star deo en cream shower van Vogue
Lees ook:Diva Deodorant
Lees ook:Sensueel, mild én milieuvriendelijk
Lees ook:Silver Shadow Deo is 100% fris en streepvrij
Lees ook:Vogue Girl’s ‘Butterfly’ parfum deodorant ruikt fris en exotisch

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>