Smeren voor de aap…

Vooraankondiging:

Speciaal voor Monkey Business verkoopt Lush in september en oktober de Monkey Business Charity Pot met daarin een heerlijke body lotion. De gehele opbrengst van de Monkey Business Charity Pot (exclusief btw) gaat naar de stichting die zich inzet voor de met uitsterven bedreigde orang-oetan in Indonesië.

De body lotion is gemaakt van natuurlijke oliën en boters om je huid zacht en stevig te houden. Ylang ylang, geranium en goudsbloem kalmeren je huid, heerlijk om dagelijks mee te smeren en zo de orang-oetan een handje te helpen.  ORANG-OETANS IN NOODMet name door het verdwijnen van zijn leefgebied, de tropische regenwouden van Borneo en Sumatra, gaat het slecht met de orang-oetan.

Veel regenwoud wordt gekapt om palmolie te kunnen verbouwen, wat in producten als chocolade en zeep wordt verwerkt. Daarom wordt alle zeep van Lush gemaakt op palmolievrije basis. Zo draagt Lush bij aan het behoud van het regenwoud en alle prachtige dier- en plantsoorten die daar leven. Stichting Monkey Business zamelt geld in voor projecten ter bescherming van de orang-oetan en werkt aan bewustwording over de bedreiging van de mensaap.

De projecten die Monkey Business steunt zetten zich in voor opvang van orang-oetans, bescherming van het regenwoud en het uitzetten van gerehabiliteerde orang-oetans in beschermende gebieden. “Orang-oetans zijn voor 97% genetisch gelijk aan de mens, aldus Sanne Blok namens de stichting. “Het zijn prachtige, intelligente dieren en als zadenverspreider ook nog eens een sleuteldier in het ecosysteem. Het behouden van hun leefgebied is essentieel voor hun overlevingskansen”.

DE CHARITY POTMonkey Business en Lush bundelen hun krachten door met de Charity Pot de orang-oetan en het regenwoud te steunen. Koop dus een Charity Pot voor jezelf en je vrienden en help de orang-oetan een handje! Met elke verkochte 50 potten kan een orang-oetan in een opvangcentrum een jaar lang de juiste verzorging krijgen. De producten van Lush zijn 100% vegetarisch, 76% veganistisch en er wordt zo min mogelijk verpakkingsmateriaal gebruikt. Sanne Blok: “Monkey Business werkt graag samen met bedrijven als Lush, die hun verantwoordelijkheid nemen ten aanzien van het milieu.

” Lush: “We geloven dat zorg voor het milieu een verantwoordelijkheid is voor iedereen, ook voor onze medewerkers en klanten”.  WIN EEN MONKEY BUSINESS T-SHIRTMonkey Business verloot bovendien een aantal coole t-shirts onder iedereen die in september of oktober een Charity Pot koopt. Het heren- en damesshirt, op de foto gedragen door ambassadeurs van de stichting Nicolette Kluijver en Egbert-Jan Weeber, zijn  speciaal ontworpen voor Monkey Business.

Vul bij aanschaf van de Charity Pot het formulier in en wie weet win jij zo’n uniek t-shirt! Deze actie loopt van september 2011 tot en met oktober 2011.  De Charity Pot is te koop in de Lush winkels in o.a. Amsterdam en Den Bosch of via www.lush.nl    Voor meer informatie: www.saveme.nl / www.lush.nl   Prijs Charity Pot: (€18.95 – 240g)  Fotograaf: Mark NettenbreijersOntwerpster damesshirt: Josefien KooimanOntwerper herenshirt: Rhonald Blommenstijn

Lees ook:Smeren voor aap!
Lees ook:Winkelpersoneel Lush met de billen bloot
Lees ook:Beleef een BeautyGirlsNightOut
Lees ook:Beeldschone stewardessen poseren voor het goede doel
Lees ook:Online Beauty Shoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>