44% vindt dat cosmetische ingrepen moeten kunnen

Dat het leven er alleen maar beter op wordt, daar lijken vrouwen het wel over eens te zijn. Tweederde van de vrouwen vindt dat het vrouwenleven leuker is dan 20 jaar geleden. Dat en meer blijkt uit de nieuwste editie van Libelle Nieuwscafé Krant, die aanstaande vrijdag bij Libelle zit. Dit keer is het thema De Nieuwe Vrouw.
Die nieuwe vrouw heeft een scala aan mogelijkheden om haar leven in te vullen. Ze kan het krijgen van kinderen steeds meer beïnvloeden door middel van eiceldonatie of het invriezen van eigen eicellen (23% zegt ja). Op het liefdesvlak lijkt de langdurige relatie niet meer zaligmakend. Maar liefst 67% zegt zonder partner ook gelukkig te kunnen zijn. Ook haar uiterlijk kan ze vormgeven (44% vindt dat cosmetische ingrepen moeten kunnen). Door de voortschrijdende medische mogelijkheden om goed en gezond oud te worden, hoopt bijna 1 op de 3 de 100 te halen. Slechts 1 op 6 zou wel 120 willen worden.

Cosmetische ingrepen
Afgelopen maandag was het thema De Nieuwe Vrouw ook onderwerp van gesprek in Libelle Nieuwscafé LIVE. Daar schroomden de ministers Schippers, Schultz van Haegen en van Bijsterveldt niet hun visie op de moderne vrouw te geven. Zo liet Marja van Bijsterveldt weten niets te zien in cosmetische ingrepen. De andere ministers zaten er helemaal niet mee.

En verder in de krant
Interview met Eva Jinek – Trendwatcher Lieke Lamb over de vrouw van de toekomst – Marleen is een ‘Salty’: Single After a Long Term relationship – Hoe maakbaar is het leven? Over het erfelijke borstkankergen – Interview met Mira Ahles, voorzitter van de club van slechte huisvrouwen en twitteraar van het jaar 2010 – Columns van Thomas Acda, Rick Nieman, Lies Visschedijk en gastcolumnist Jolande Sap.

Over Libelle Nieuwscafé Krant
Libelle Nieuwscafé Krant ligt vanaf 10 juni in de winkel als bijlage bij Libelle. Alle informatie, filmpjes, blogs en links naar Twitter en Facebook zijn te vinden op www.libellenieuwscafe.nl

Lees ook:Gooi je heupen los op de Libelle Zomerweek
Lees ook:Libelle lanceert Mannenweek
Lees ook:Mannen sporen vrouwen aan tot ingreep
Lees ook:RTL4 en Bergman Clinics doen cosmetische ingrepen cadeau
Lees ook:Save the date: 18 mei start de Libelle Zomerweek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>