Glitter en glamour in Nederlandse Hollywood Vrouwen

Net5 volgt vier spraakmakende dames in Los Angeles

Vanaf zondag 24 april gaat het nieuwe Net5-programma Nederlandse Hollywood Vrouwen van start. Hierin worden Yolanda van den Herik-Hadid, Myrthe Clark, Prinses Inge en Astrid Bryan gevolgd, terwijl ze een luxe bestaan in Los Angeles leiden. De dames hebben alle vier roots in de Lage Landen, maar zijn volledig opgenomen in de jetsetwereld van Amerika. Zo bezoeken ze met regelmaat de meest exclusieve feestjes en worden ze omringd door wereldsterren als Kevin Costner en Halle Berry. De ‘Hollywood Vrouwen’ zijn elke zondag om 21.30 uur te zien. Terwijl de ene dame al langer dan tien jaar in Amerika woont en de ander niet langer dan twee jaar, hebben de dames met elkaar gemeen dat ze een bestaan in het land hebben opgebouwd. De vrouwen worden gevolgd bij het boodschappen doen, tijdens hun workout met een personal trainer, maar ook wanneer ze zich op een exclusief feest begeven. Ze zijn dan ook niet meer weg te denken uit het zonnige en zeer welvarende leven van Los Angeles. Yolanda van den Herik-Hadid Yolanda is als model naar Amerika gekomen en woont tegenwoordig samen met haar verloofde, de beroemde platenproducer David Foster, en haar drie kinderen in een prachtige villa in Malibu. Deze is van alle gemakken voorzien waaronder een walk-in fridge. Yolanda: ‘Toen ik dit huis aan het bouwen was en een avond op bed lag, dacht ik: zal ik twee ijskasten nemen? Uiteindelijk ben ik gaan tekenen en is die grote walk-in fridge eruit gekomen: tegenwoordig het meest belangrijke ding in de keuken waar iedereen naar wil kijken’. Yolanda is een glamourous huismoeder en met dank aan de sociale agenda van haar beroemde echtgenoot, reist Yolanda per private jet naar veel celebrityfeestjes. Prinses Inge Inge ontmoet op Ibiza de Saudisch Arabische prins Mohammed. De twee trouwen en krijgen samen een zoon, prins Bandar. Ondertussen is het stel alweer jaren uit elkaar en is Inge single en aan het daten. Ze woont samen met Bandar in Californië. Inge voelt zich hier als een vis in het water: ‘Ik ben gewoon een normaal persoon en een normale moeder, maar leef hier het leven van een filmster’. Myrthe Clark Myrthe woont nog niet lang in Los Angeles en is getrouwd met Real Estate Agent Ryan. Zelf is ze fotografe van beroep. Ze heeft nog steeds een Nederlandse nuchterheid over zich, maar begint steeds beter te wennen aan het excentrieke leven van Hollywood. Zo voedt Myrthe haar hond tweetalig op en heeft ze een ‘echte Amerikaanse mening’ als het op botox aankomt. Myrthe: ‘Weet je, botox is hier hetzelfde als naar de tandarts gaan en dat vind ik allemaal prima. Want ja, aan het einde van de dag moet je er wel goed uitzien’. Haar schoonmoeder helpt haar om te ‘Amerikaniseren’. Ze leert bijvoorbeeld van haar schoonmoeder hoe ze een Amerikaans bed op moet maken. Astrid Bryan Astrid is geboren in Antwerpen en heeft enkele jaren als model gewerkt voor zeer bekende merken als Armani en L’Oréal. In 2004 vertrekt ze naar de Verenigde Staten, waar ze op een feestje haar huidige man, de achtentwintig jaar oudere John Bryan, tegen het lijf loopt. Het stel is ondertussen vijf jaar dolgelukkig getrouwd en terwijl John het grote geld binnenhaalt, stort Astrid zich op haar hobby’s zingen, sporten, auto’s en winkelen. Astrid: ‘Op een dag kan ik soms wel $4.000 of $5.000 spenderen. I love shopping, I love fashion!’. De villa van Astrid en John is van alle gemakken voorzien en staat naast het nieuwe huis van Jennifer Aniston.

Nederlandse Hollywood Vrouwen wordt geproduceerd door Eyeworks.

Nederlandse Hollywood Vrouwen Vanaf 24 april elke zondag om 21.30 uur bij Net5 www.net5.nl/nederlandsehollywoodvrouwen

Lees ook:Bridget Maasland ontmoet Hollands glorie in Hollywood
Lees ook:Inge Schrama is de meest sexy vegatariër !
Lees ook:Vier Nederlandse modellen in Victoria’s Secret Fashion Show 2015
Lees ook:Check binnenkort de hotste fitness acteurs in ‘Hollywood Cycle’
Lees ook:Bijzonder boek Marilyn Monroe

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>