Mini Decubals voor op vakantie!

Het hele jaar door gaan mensen op vakantie ofwel doen weekendtrips. Bij het inpakken van de vakantiekoffer of weekendtas neem je dan het liefst spullen mee die zo min mogelijk ruimte innemen en die dus praktisch zijn qua formaat. Douchen en het wassen van je haar is iets wat vrijwel iedereen dagelijks doet, zeker tijdens de vakantie na een dagje strand, zinderend warm weer en het zwemmen in chloor- of zeewater. Speciaal voor op reis en handig voor in de komende vakantiekoffers deze zomer zijn de miniverpakkingen van 30 ml van de Decubal Douche & Bad Olie en de Decubal Milde Shampoo!
 Met name tijdens de zomermaanden wordt de huid van het lichaam en het haar vaak extra droog en gevoelig door de inwerking van zon, zeewater en wind. Decubal is een speciale productlijn voor de droge huid, die een unieke mix van huideigen lipiden en natuurlijke oliën bevat. De Decubal- producten helpen stuk voor stuk om dit tekort aan te vullen en zorgen er tegelijkertijd voor, dat de huid zelf weer lipiden aanmaakt. Deze producten mogen dus niet ontbreken in de komende vakantiekoffers!
 
NIEUW! Decubal Mini Douche & Bad Olie, mild en verzorgend na een dagje zon, zee en strand
                                                                             
Na een dagje strand, waarbij zon, zeewater en de zilte wind de huid op meerdere manieren prikkelden en daadoor vaak extra gevoelig maakten, heeft de huid behoefte aan een milde en verzorgende reiniging. Decubal Mini Douche & Bad Olie is geschikt voor dagelijks gebruik tijdens douchen of baden. Deze rijke olie in een handige reisverpakking van 30 ml reinigt en verzorgt de huid optimaal zonder haar uit te drogen. De parfumvrije formule bevat  jojoba- en kamille oliën voor een zijdezachte en gekalmeerde huid.
 
NIEUW! Decubal Mini Milde Shampoo voor zacht, soepel vallend en perfect schoon haar  
 
UV- straling en veelvuldig zwemmen in chloor- of zeewater tijdens de vakantie maakt het haar en de hoofdhuid droog en daardoor vaak ook gevoelig. Een shampoo met een zeer milde en rijk verzorgende samenstelling zorgt er dan voor, dat het haar in alle zachtheid kan worden gereinigd en verzorgd, zonder het nog verder uit te drogen. Decubal Mini Milde Shampoo in een reisverpakking 30 ml is geschikt voor dagelijks gebruik en bevat vitamine E, panthenol en intensief verzorgend en voedend tarwe-extract om het droge haar en de droge hoofdhuid optimaal te helpen herstellen. De rijke mix van natuurlijke oliën zorgt voor fluweelzacht en mooi glanzend haar dat gemakkelijk en soepel in model te brengen is, zonder dat je een aanvullende conditioner hoeft te gebruiken. Ook dat scheelt weer qua ruimte in je toilettas!
 
Decubal Kalmerende Gel, dé ideale vakantie EHBO in een tube!
 
Niets kan je vakantiepret zo bederven, als een door de zon verbrandde en geïrriteerde huid, roodheid of jeuk door bijvoorbeeld muggen- of kwallenbeten! Waar de huid op zo’n moment het meest behoefte aan heeft, is directe verkoeling, kalmering en verzachting. Decubal Kalmerende Gel is een direct verkoelende, verzachtende en kalmerende gelformule op basis van glycerine voor een intensieve hydratatie. De toegevoegde panthenol ondersteunt het herstellend vermogen van de huid. Decubal Kalmerende Gel staat voor pure hydratatie in een tube en is een ware weldaad voor de huid van zowel het gezicht als lichaam die teveel zon heeft gehad. De gel kan tevens perfect worden ingezet als after shave gel, bij de behandeling van kleine sneetjes in de huid, bij jeuk of als extra hydratatie voor zeer droge en gevoelige huiddelen.
 
Decubal is…·         …ontwikkeld door experts voor de droge huid
·         …100% vrij van parabenen en parfum
·         …geschikt voor het hele gezin
·         …zo mild dat iedereen het kan gebruiken, zelfs baby’s!
 
REDACTIONELE TIPS MET DECUBAL KALMERENDE GEL:
ü  De gezichtshuid kan tijdens het voorjaar en de zomer extra droog zijn door de inwerking van de zon. Op een droge huid komt de nieuwe lente- en zomermake-up niet optimaal tot recht. Door vóór het aanbrengen van de dagelijkse gezichtscrème een laagje Decubal Kalmerende Gel aan te brengen, zorg je voor een extra hydraterende make-upbasis!
ü  Geprikt door een mug of jeuk na een kwallenbeet? Een dun laagje Decubal Kalmerende Gel helpt irritaties snel verlichten!
ü  Teveel zon op je huid gehad? De frisse en kalmerende formule van Decubal Kalmerende Gel verzacht en helpt de huid herstellen.
ü  Een extra droge huid door zon en veelvuldig zwemmen? Decubal Kalmerende Gel is een hydraterende vochtoase in een tube!

 
Distributie, verkoopprijzen & meer informatie:
 
De producten van Decubal worden op de Europese markt gebracht door Actavis B.V. en worden verkocht bij drogisterijen en gezondheidswinkels zoals DA, DIO, De Tuinen en (Kring)apotheken in Nederland. 
 
Verkoopprijzen:
 
Decubal Mini Douche & Bad Olie                  € 1,79/30 ml
Decubal Mini Milde Shampoo                         € 1,79/30 ml
Decubal Kalmerende Gel                                € 7,99/100 ml
De nieuwe Decubal Mini’s van 30 ml zijn het gehele jaar verkrijgbaar.
 
Voor interesse in de producten van Decubal kan door de consument contact worden opgenomen met Actavis via telefoonnummer: 035- 5429933 of per e-mail: [email protected]
 
Voor meer informatie is er de website www.decubal.nl

Lees ook:Beautytips met Decubal Bodyolie voor hoogzomer, nazomer en herfst!
Lees ook:Een zomer zónder droge of geprikkelde hoofd- en lichaamshuid
Lees ook:Zo trotseert je huid de winter!
Lees ook:Zomers kan je huid ook uitdrogen
Lees ook:Dag kopzorgen!

1 Reacties // Reageer

One thought on “Mini Decubals voor op vakantie!

  1. Golfvakantie

    Dit is zeker een aanrader voor op om vakantie te gaan. Geen droge huid tijdens de vakantie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>