Madonna opent fitnessketen

madonna-fitnessMadonna wil op alle continenten fitnesscentra openen. De sportscholen worden vernoemd naar Madonna’s laatste album Hard Candy. “Haar lichamelijke conditie en welzijn zijn altijd belangrijk geweest voor Madonna”, is te lezen in een verklaring op de website van de 52-jarige zangeres, die getuige haar gespierde armen geregeld aan de gewichten hangt.

“Ze heeft in honderden sportcentra getraind en heeft daardoor een goed beeld van hoe een ideaal fitnesscentrum eruit moet zien.”

Madonna’s eerste sportschool opent eind volgende maand de deuren, in een chique wijk in Mexico City. De zangeres heeft nog tien andere grote steden op het oog. Ook in Europa, Rusland, Brazilië, Argentinië en Azië moeten Madonna-sportscholen komen.

De plannen voor een fitnessketen ontstonden begin 2008. Een zakenpartner van de zangeres vertelt dat Madonna’s invloed vooral zal terugkomen in de muziek, inrichting, licht en het design. “Haar touch zal overal zijn.”

bron: nu.nl

Lees ook:Fitnessen met Madonna
Lees ook:Concert: Madonna is back!
Lees ook:Madonna’s borsten favoriet op Instagram
Lees ook:Madonna woest om uitlekken foto’s…
Lees ook:Maskerade van cosmetische ingrepen: Madonna

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>