Oogcrème voor stralende ogen

oofDe ene oogcrème is de andere niet. Deze belooft je het beste van het beste. Deze ultieme oogcrème bevat actieve bestanddelen zoals rijstmeelolie en tripeptide.Tripeptide is een werkzame stof die de haarvaatjes doet samentrekken en de aanmaak van collageen stimuleert – zorgt voor stralende oogcontouren. First Wrinkles Eye Cream van ICI PARIS XL heeft een drievoudige werking, waarbij de fijne lijntjes en rimpels worden geminimaliseerd, de kwetsbare ooghuid optimaal wordt beschermd tegen schadelijke invloeden van buitenaf en tekenen van vermoeidheid aanzienlijk worden verminderd.

Breng de crème zowel ’s ochtends als ’s avonds aan op de gereinigde huid en ervaar haar stralende, verjongende effect op de oogcontouren.

ICI PARIS XL First wrinkles eye cream – 15 ml – €20,29


Why eye cream?

Binnen het schoonheidsritueel is de perfecte oogcrème een must. De oogcontouren zijn namelijk zeer kwetsbaar en deze zijn dan ook gebaat bij een andere verzorging dan voor het gezicht. Wanneer een volle gezichtscrème rondom de ogen wordt gebruikt, kan dit voor een verdikkend effect zorgen en zullen wallen sneller zichtbaar worden.

Tip van Thijs Willekes
Gebruik een lichte emulsie of geltextuur crème, die de vochtbalans hersteld en helpt met afvoeren van overtollig vocht.

 www.iciparisxl.nl

Lees ook:Matrixy l maakt je ogen weer glad en strak
Lees ook:Deze crème vervangt je foundation
Lees ook:Anti-Wallen, anti-vermoeidheid….
Lees ook:Je mooi voelen begint bij ICI Paris XL
Lees ook:Hope in a Jar Night fiets naar je toe dit najaar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>