De BB Cream van Clinique gaat als een malle!

Je moet nog wel eventjes geduld hebben, maar we hebben goed nieuws voor je:

Het fantastisch fijne product, de Clinique’s  Age Defense BB Cream SPF 30 is vanaf november ook verkrijgbaar bij Douglas! Wegens groot succes in de webshop op www.clinique.nl neemt Douglas de Age Defense BB cream SPF 30 ook op in haar assortiment.

Deze multifunctionele BB Cream (Blemish Balm) beschermt de huid tegen UVA/UVB-stralen en camoufleert onvolkomenheden onmiddellijk. Deze verzorgende crème brengt de huid bovendien in balans en gaat overtollige talg- en vetproductie tegen. De huid is egaal, zacht, gehydrateerd en beschermd.

De formule is geschikt voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid, en bevat pigmenten die zorgen voor een stralende en gezonde teint. De crème geeft een gemiddelde tot volledige dekking die oneffenheden camoufleert zonder dat dit ten koste gaat van een natuurlijke, egale uitstraling. De poriën zijn minder zichtbaar en de huid heeft een gladde en perfecte uitstraling

BB Cream is het ultieme multifunctionele beautyproduct. De crème biedt alle verzorging die uw huid nodig heeft: bescherming, preventieve antioxidanten en voldoende dekking om oneffenheden te camoufleren. BB Cream kan worden aangebracht als een primer onder foundation en geeft een perfect resultaat. BB Cream kan zelfstandig worden gebruikt voor een natuurlijke, gezonde en gladde huid.

Age Defense BB Cream SPF 30 is verkrijgbaar in drie tinten voor roze of gouden ondertonen en is geschikt voor alle huidtypes.

Indicatieve verkoopprijs :               € 28,30

Verkrijgbaar:                                    www.clinique.nlsinds begin juni 2012.

                                                           Bij Douglas vanaf november 2012

Lees ook:BB Cream van Clinique
Lees ook:Hulde voor de Etos BB cream
Lees ook:Spiegeltje, spiegeltje aan de wand… Geef me de mooiste huid van het hele land!
Lees ook:BB Cream +
Lees ook:Pluisvrij & steil haar met Design Straight Cream

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>