Baanbrekend beautynieuws: Hydra Collagenist

Helena Rubinstein doet al meer dan tien jaar onderzoek naar collageen. Om de huid jeugdig te houden, dient je huid van binnenuit gehydrateerd te worden. Circulatie- en lymfesystemen hydrateren je huid tot in de lederhuid. Als vochtreservoir van de huid

bevat de lederhuid 70% van het vocht dat aanwezig is in de huid. De lederhuid is tevens verantwoordelijk voor de verdeling van vocht, waardoor het in de bovenste huidlagen kan worden vastgehouden en huid van de leder- tot opperhuid efficiënt gehydrateerd kan worden.

Helena Rubinstein toont de rol die de collageenmatrix van de lederhuid speelt in het hydratieproces aan. De collageenmatrix neemt dankzij haar structuurmoleculen actief deel aan het binden van vocht. Deze microvochtvangers zijn in staat vocht tot diep in de huid vast te houden. Vanaf de leeftijd van 30 jaar wordt de werking van de collageenmatrix verstoord en verliest zij haar vermogen om vocht vast te houden. Yep, je begrijpt hem al, op dat moment veroudert je huid dus sneller dan voorheen!

De vochttoevoer naar de opperhuid wordt verstoord, waardoor de huid minder goed gehydrateerd wordt. De huid verliest vervolgens aan veerkracht en de eerste droogtelijntjes worden zichtbaar.

Helena Rubinstein heeft nu een product gelanceerd dat luistert naar de naam Hydra Collagenist. Dit product belooft een hydraterende verzorging tegen huidveroudering op twee lagen in de huid: de lederhuid, om vocht te fixeren in de collageenmatrix, en de opperhuid om vocht in de bovenste lagen vast te houden.

Werking in de lederhuid uitgelegd:

De collageenmatrix is samengesteld uit collageenvezels die gestructureerd zijn door proteoglycanen. Deze matrix baadt in een gel van glycosiamnoclycanen (GAG’s) die tot 1.000 keer hun gewicht aan vocht kunnen vasthouden.( Wow!, redaktie)

Het Derm-Hydrafix complex stimuleert de aanmaak van structuurmodellen in de collageenmatrix en GAG’s om de collageenmatrix te verstevigen en vochtbinding in de lederhuid te stimuleren. De huid wordt compacter.

Werking in de opperhuid uitgelegd:

Vocht verdampt regelmatig bij het verplaatsen naar de opperhuid. Bij het ouder worden versnelt dit natuurlijke fenomeen en verliest de huid aan vocht. Helena Rubinstein integreerde collageen microsferen in de technologie van Hydra Collagenist om vocht vast te houden aan de opperhuid. Deze microsponsjes kunnen tot negen keer hun eigen volume bereiken. Zij worden opgenomen in de bovenste lagen van de huid en vangen direct het beschikbare intercellulaire vocht op.

Verkrijgbaar vanaf heden in vijf texturen:

Creme voor de normale tot gemengde huid, pot 50 ml – € 59,-

Crème voor de droge huid, pot 50 ml – € 59-

Serum, pompflacon 40ml – € 78,68

Oogcontourverzorging, tube 15ml – € 44,74

Masker, tube 75ml – € 45,50

Lees ook:Sotheby’s veilt portretten van Helena Rubinstein
Lees ook:Katachtige oogopslag
Lees ook:Straks Demi Moore make-up in de schappen!
Lees ook:Start je dag met emulsie van mandarijntjes
Lees ook:Parfum van Passie en Intens Verlangen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>