Dj Tiësto goes fashion

downloadDj Tiësto wil zijn eigen fashionlijn lanceren. “Door mijn werk ben ik in aanraking gekomen met mode en daar wil ik iets mee”, vertelt hij in een interview met Veronica Magazine.

Mode is niet Tiësto’s enige interesse buiten de muziek. “Een ander ding is dat ik me graag wil ontwikkelen op het gebied van fotografie”, vertelt hij over zijn toekomstplannen. Dat wil niet zeggen dat Tijs Verwest, hoe de dj echt heet, zijn muziekcarrière beu is. Vooral het optreden voor grote massa’s mensen geeft hem nog altijd een ‘aparte kick’.

Het komende jaar is Tiësto resident-dj in de club Hakkasan in Las Vegas, ‘het nieuwe Ibiza’ volgens hem. Een grote droom voor de Nederlandse dj is een optreden tijdens de rust van de WK-finale in Brazilië aankomende zomer. “Het is al een paar keer ter sprake gekomen, maar daar moet je toch echt voor gevraagd worden.”

Lees ook:Super uitgaanstip op Ibiza club Booom!
Lees ook:Haal de Ibiza hippy market in huis
Lees ook:Club Eden al gecheckt op Ibiza?
Lees ook:Heeft Paris genoeg kleding voor Ibiza?
Lees ook:The Musthave ibiza reisgids is uit!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>