Beauty+ nieuw magazine over cosmetische chirurgie

Vandaag in de winkel (oa Albert Heijn) een nieuw magazine over alle ins & outs van plastisch chirurgische ingrepen, inspuitingen, et cetera. Beauty+ verschijnt vier keer per jaar, zegt oprecht te informeren met hier en daar een humoristische knipoog, niet belerend te zijn, ook niet negatief. In Amerika bestaat ook een Beauty+. Ik weet dus niet of wij dan de Nederlandse licentie hier nu hebben. Hoofdredacteur Meta van Grinsven liet me weten dat het blad er op geinspireerd is, maar zeker een eigen Nederlandse invulling heeft gekregen.

 

Ik ken het Amerikaanse blad niet, ook niet kunnen traceren via Google. De Nederlandse uitgave heb ik ook nog niet gelezen, dus wordt vervolgd. Vanmiddag vond als introductie wel een debat plaats tussen voor- en tegenstanders (Sunny Bergman, die twijfelt aan het zelf-reinigend vermogen van het magazine – de onafhankelijke inhoud). Zie hier ook alvast het fragment dat erover werd uitgezonden bij RTL Boulevard, waar ook en passant (en zonder twijfel gesponsord) de nieuwe anti-rimpelcreme Injectables@Home van Bergman door Leco getoond werd. Zie hier ook nog mijn blogje over dit product, dat ik recent schreef.

Lees ook mijn recensie over het magazine.

Lees ook:Sunny Bergman heeft geen liposuctie ondergaan
Lees ook:Magazine Beauty+ geeft operatie gratis van 5000 euro weg
Lees ook:AIFW: Merel Boers showt tijdens de Modefabriek
Lees ook:FATIMA is on her way….
Lees ook:Recensie! Beauty+ maakt van lichaam een werkplaats

1 Reacties // Reageer

One thought on “Beauty+ nieuw magazine over cosmetische chirurgie

  1. Leon Schouten

    Geachte redactie,

    Afgelopen vrijdag 7 dec. hebben wij als uitgeverij Strengholt ons nieuwe tijdschrift gelanceerd. Het is enigzins geinspireerd op het Amerikaanse New Beauty, dat overigens veel minder kritisch is.

    Op dit moment ligt Beauty+ in de winkel en is tevens gratis verkrijgbaar voor de bezoekers aan onze stand op de Miljonair Fair (6 tot en met 10 december) in de RAI.

    RTL Boulevard besteedde er afgelopen vrijdag een leuk item aan: (07-12 Bij twijfel raadpleeg Beauty+ ziw http://www.rtl gemist)

    Leon Schouten, uitgever

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>