Eerlijke beautyproducten doen wat ze beloven!

Als we alle beloftes van cosmeticamerken nou eens zouden geloven … of  beter: als ze allemaal zouden uitkomen! Dat zou een hoop teleurstelling  voorkomen. Schoonheidsspecialist Marion van der Wielen (35) uit Wijchen,  eigenaresse van www.beautyandrelaxshop.nl, vindt  dat het tijd is dat consumenten eerlijkheid krijgen. Zij geeft realistisch en  vakkundig advies en verkoopt alleen producten die écht doen wat ze  beloven.

Ultimate Webshop 2013
Beauty &  Relax Shop bestaat inmiddels drie jaar en is onlangs uitgeroepen tot Ultimate  Webshop 2013. De webshop van Wijchense ondernemer Marion van der Wielen kwam als  beste uit de bus tijdens deze verkiezing. Dat geeft aan dat de shop goed  inspeelt op een behoefte. Marion: “Ik merkte dat de loze beloftes consumenten  meer en meer tegen de borst stuitten. En terecht: je wilt waar voor je geld,  helemaal in deze tijd.” Met haar jarenlange ervaring als schoonheidsspecialist  bij Beauty & Relax  Lounge, voorziet ze haar klanten van een onderbouwd en gedegen advies. “Daarmee maak ik het verschil. Ik weet wat wel en niet werkt, ook op het gebied  van anti-aging, en ik gebruik in mijn salon ook uitsluitend producten waar ik  voor de volle 100% achter kan staan.”

md formulations en  FreshMinerals
Echte paradepaardjes van Beauty & Relax Shop zijn  de producten van md  formulations en de natuurlijke minerale make-up van FreshMinerals.  Beide merken zijn exclusief verkrijgbaar bij schoonheidsspecialisten en niet in  winkels te koop. md formulations biedt een uniek vier-stappensysteem voor een  effectieve aanpak van onder meer acne, huidveroudering, hyperpigmentatie, grove  poriën, fijne lijntjes en rimpeltjes, (over)gevoeligheid en een droge  schilferige huid. De make-up van FreshMinerals is gemaakt van 100% natuurlijke  minerale en pigmenten en verzorgt en beschermt de huid. FreshMinerals laat de huid ademen waardoor het niet verstopt. Daarom is deze  make-up ook uitermate geschikt voor mensen met een gevoelige huid of acne.

Los van de zo belangrijke vakkennis en de  producten die echt doen wat ze beloven, onderscheidt Beauty & Relax Shop  zich door een persoonlijke én snelle service. Klanten ontvangen bij iedere  bestelling een waardebon t.w.v. 5% van het totaalbedrag (acties uitgezonderd) en  boven de € 99,- is verzending gratis. Ervaar zelf hoe fijn een eerlijk advies is  en laat je huid stralen!

Lees ook:Mooi rood is sexy
Lees ook:Summer on your face
Lees ook:Rood… roder… roodst!
Lees ook:Fantastic Foundation!
Lees ook:Dit is dé perfecte kwast

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>