Ahava zet je ogen in het zonnetje!

Op je ogen moet je zuinig zijn. Alleen het beste is goed genoeg voor je kijkers. Daarom even aandacht voor de producten van Ahava.

Het natuurlijke huidverzorgingsmerk Ahava heeft speciaal voor de gevoelige huid rond de ogen de Extreme Firming Eye Cream ontwikkeld. Omdat de huid rond de ogen buitengewoon gevoelig is voor zon en droge lucht, mag je de oogzone in de zomer dan ook wat meer verwennen. Naast een goede oogcrème, hoort daar ook een zachte maar effectieve remover bij zoals de nieuwe Ahava Eye Makeup Remover.

Time to clear – Eye Make Up Remover – 125 ml  – € 16,95

Deze nieuwe en heerlijk zachte oogmakeup remover maakt het gebied rond de ogen vlekkeloos schoon zonder de huid te irriteren. In de zomer gebruiken we vaak waterproof makeup, die moeilijker te verwijderen is. Rode vlekken en branderige ogen is niet langer nodig; met Ahava’s formule van olie en water kun je alle soorten makeup makkelijk wegnemen. Ook wordt de huid rond de ogen gevoed met kruiden extracten en maakt de Eye Make Up Remover de huid soepel en zacht zonder vet aan te voelen.

Time to Revitalize – Extreme Firming Eye Cream – 15 ml  – € 44,95

Ogen worden continu belast, van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Als we tegen de zon in kijken, wanneer we autorijden, tv kijken, lezen onder de parasol of naar een beeldscherm turen en kleine lettertjes proberen te ontcijferen…onze ogen moeten elke dag hard werken! De blikvangers in ons gezicht vragen om een hele specifieke verzorging, vanwege de tere huid die geen talgkliertjes bevat en waar de tekenen van vermoeidheid en huidveroudering het eerst te zien zijn.

Speciaal voor de verzorging van de delicate huid rond de ogen adviseert Ahava de Extreme Firming Eye Cream. Net als de andere producten in de Time to Revitalize lijn  bevat de crème Ahava’s Osmoter™ en Extreme Complex™. De gepatenteerde combinatie van drie Himalayaanse extracten, Tibetaanse Goji bes, Himalayaans framboos extract en IJslands mos,  biedt samen met de Dode Zee mineralen een unieke, natuurlijke en onverwachte combinatie. Deze zorgt  voor een antioxidatief synergetisch effect dat de huid beschermt tegen veroudering door elementen van buitenaf.

Nieuw ingrediënt: Alguard™

Aan de krachtige antioxidatieve eigenschappen van het Extreme complex™ worden nu de geheimen toegevoegd van rode microalgen. Dit nieuwe bestanddeel bloeit in de diepe getijzone van de oceaan, ondanks extreem uitdagende omstandigheden: hoge UV-straling, snel veranderende temperaturen en een hoge zoutgraad. Alguard™ is het geheim van het overlevingsmechanisme van de rode microalg, het vormt een beschermend schild rond de microalg waardoor deze onder extreme omstandigheden kan overleven. Extreme Firming Eye Cream vermindert rimpels en verstevigt de delicate huid rond de ogen op significante wijze.

De Ahava remover en eye cream zijn exclusief verkrijgbaar bij de apotheek en Ahava beautysalons.

www.ahava.nl

 

Lees ook:Ahava geeft ogen extra aandacht deze zomer
Lees ook:Veel moois op komst van Ahava
Lees ook:Vaderdagtip: lekker glad en chique scheren
Lees ook:Firming body cream met pepermuntbladsap
Lees ook:Meesterlijke Mineral Makeup

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>