André Hazes wordt een knappe oude kerel

Zanger André Hazes houdt wel van een lolletje. Op Instagram deelt hij een vierluik van zichzelf waarin hij zijn looks met behulp van een speciale app vele malen ouder heeft gemaakt. De foto’s zijn speciaal voor zijn grote liefde Monique met wie hij zoontje Andre Hazes jr. heeft. Hij schrijft erbij: dit staat je te wachten, vergezeld van een smiley

Zijn volgers vinden hem knap. Ze zeggen dat hij op Don Johnson lijkt en eentje vraagt zich af of Beau van Erven Dorens niet zijn vader is?! Anderen zeggen dat hij op Kenny Rogers lijkt en acteur Michael Douglas wordt ook genoemd.

Anyhu Monique is sowieso verzekerd dat André op leeftijd nog steeds superaantrekkelijk zal blijven….

Laat de jaren maar komen

 

Lees ook:Beau harst zijn borsthaar
Lees ook:Wie vindt de cowboylaarzen van Beau van Erven Dorens?
Lees ook:Fans van André Hazes Jr. vinden ‘iets’ van zijn baardje
Lees ook:Don Johnson is alweer 66 en heeft nog steeds een sixpack
Lees ook:Sylvie Meis vanavond exclusief te gast aan de desk bij Show Laat

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>