14-jarige dochter Kate Moss in voetsporen van mama

Lila Grace Moss Hack , de 14-jarige dochter van Kate Moss treedt in de voetsporen van haar moeder. De beauty heeft haar eerste modecampagne gescoord. Lila Grace Moss Hack is het gezicht van een Londense haarsalon.

Het jonge model is in de eerste beelden van de campagne te zien samen met Stella Jones, de eveneens veertienjarige dochter van The Clash-zanger Mick.

Lila Grace maakte vorig jaar haar modellendebuut op de cover van de Italiaanse Vogue, waarvoor ze samen met haar moeder poseerde. Kate startte dit jaar haar eigen talentenbureau, en heeft daar ook haar dochter onder contract. De tiener heeft de laatste jaren haar gedachten over een modellencarrière flink omgegooid. In een interview in 2015 zei Lila Grace nog dat ze “misschien een mode-ontwerper” wilde worden, maar “absoluut geen model.”

 

Lees ook:Kate Moss en dochter shoppen
Lees ook:Kate Moss poedelnaakt…
Lees ook:Automobilisten bewonderen topless Kate
Lees ook:Nieuwe klus voor Kate Moss
Lees ook:Kate Moss laat haar kapper barsten…

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>