‘Heleen van Royen zou Kim Kardashian doen’

Knipsel

Schrijfster Heleen van Royen viert vandaag 9 maart haar 51e verjaardag en daar doet ze niet moeilijk over. Heleen heeft absolutement geen moeite met ouder worden, maar dat is ook logisch als je er nog net zo goed uitziet als zij. She’s stunning!

Heleen trakteert haar volgers op Twitter en Instagram op een sexy foto van zichzelf met daarbij de plastic figuren van het cijfer 5 en het cijfer 1, haar leeftijd.

Mocht haar vriend Rigby drummer Bart Meeldijk nog geen cadeautje voor zijn lief hebben, dan hebben wij van beauty.blog een leuke suggestie: een nachtje mét Kim Kardashian.

Nadat Kim Kardashian uitgebreid in het nieuws kwam, omdat ze onlangs een naaktselfie van zichzelf had gepost, heeft Heleen van Royen haar bewondering voor deze televisiepersoonlijkheid niet onder stoelen of banken gestoken en laten weten dat zij haar wel zou doen. In haar eigen woorden: “Gotta love @KimKardashian Ik zou dr doen! En al die comments: u are a mother of two… SO WHAT?”

Dus dat, inpakken die Kim, strikje erom heen en klaar is je cadeau Bart ;-)

kim

Lees ook:Wie heeft mooiere billen? Jochem of Heleen?
Lees ook:De Maagd….in aantocht
Lees ook:Wie heeft de mooiste kerstboom?
Lees ook:Mooie meisjes van 50 en ouder
Lees ook:Panda Kardashian

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>