Schoemacher over Yolanthe: “Ze heeft fillers laten inspuiten”

2.

2.

Het hele weekend praten velen over Yolanthe’s verschijning in RTL Late Night. In het AD geeft Nederlands bekendste cosmetisch chirurg Robert Schoemacher zijn visie op het verhaal: “Ze heeft fillers laten inspuiten. Daar durf ik vergif op in te nemen.”

Volgens Schoemacher is er ook goed nieuws: ”De liquid fillers  verdwijnen over 9 tot 12 maanden vanzelf uit het lichaam. En als ze er eerder vanaf wil, dan kan dat als ze haar eigen vet als filler heeft gebruikt. Ze is nog jong. Haar huid kan dat wel aan.”

Yolanthe zelf reageert via haar Instagram-account op alle commotie. Ze heeft een foto gepost met daarop een tekst uit de bijbel waar ze mee wil aangeven dat de schoonheid van binnen zit : God is within her, she will not fall – psalms 46:5

Carlo Boszhard heeft het in Life4You ook nog opgenomen voor Yolanthe. Hij heeft laten weten: “Het licht op de plaats waar Yolanthe zat in Late Night is echt niet goed. Het schijnt recht in je gezicht.”

 

Lees ook:Wie vind je sportiever Derek Bolt of Yolanthe?
Lees ook:Nederland in paniek vanwege Claudia Schoemacher’s mooie billen…
Lees ook:Yolanthe’s haar zit vet goed!
Lees ook:Nederland valt over Yolanthe, yo Yo what happened?
Lees ook:Check: Thomas Berge z’n reet

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>