Khloe: Ik train me suf voor mijn billen

Haar billen blijken gewoon echt te zijn, aldus Khloe Kardashian herself op Twitter

Khloé kwam afgelopen donderdag in het nieuws, omdat ze in New York tijdens de seizoenspresentatie van omroep NBC Universal op de rode loper verscheen in een zwarte, strakke jurk. Haar bottom viel hierin erg op en leek volgens kenners zelfs groter dan de bekende bilpartij van haar zus Kim Kardashian.

”Het spijt me om jullie teleur te stellen… Ik heb altijd al een kont gehad. Ik weet dat het leuker is om te geloven dat het niet echt is, maar ik zie het als een compliment aangezien ik mezelf helemaal afmat in de gym”, schreef Khloé.

Lees ook:Zo nuttig is de kont van Kim Kardashian
Lees ook:Kardashians komen met kids couture
Lees ook:Kirstie Alley vond het heerlijk om dik te worden
Lees ook:Kim Kardashian zet familie voor paal
Lees ook:Binnenkort kunnen we weer genieten van: Keeping Up with the Kardashians

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>