Kris Jenner is onnatuurlijk strak

krisPlastisch chirurgen zijn het met elkaar eens: Kris Jenner heeft aan haar gezicht laten sleutelen. Een arts vertelt aan RadarOnline dat het gezicht van Kris er onnatuurlijk strak uitziet.

“Dat komt waarschijnlijk door een combinatie van chemische peelings en laserbehandelingen”, aldus dokter Anthony Youn. De website heeft foto’s van de 58-jarige Jenner, die vorige week zijn genomen, laten zien aan verschillende artsen. “Haar voorhoofd en een deel van haar gezicht zijn opvallend vrij van rimpels. Ik denk dat dit komt door wat injecties botox.”

Ook chirurg Garo Kassabian is ervan overtuigd dat Kris wat aan haar gezicht heeft laten doen. Hij denkt dat haar wangen en kijklijn niet helemaal natuurlijk meer zijn. “Ik denk ook dat ze vet heeft laten injecteren in haar gezicht. Hierdoor ziet het er strakker en jonger uit.” De brunette heeft zelf nog niet gereageerd op de berichten.

 

Lees ook:Zo sexy is oma Kris in bikini
Lees ook:Kim Kardashian zet familie voor paal
Lees ook:Hiphoppende Kardashians
Lees ook:Botox houdt Kim Kardashian rimpelvrij
Lees ook:35+ vrouwen omarmen plastische chirurgie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>