Shine net zoals Shakira

The Voice - Season 4The Voice coach Shakira zag er prachtig tijdens the Voice USA. Ze droeg Swarovski’s TALINA collier niet om haar hals, maar origineel als een fasionable hoofdband.

Dit collier is het voorbeeld van moderne elegantie. Het palladium vergulde collier is voorzien van twee verschillende strengen die op een zeer verfijnde manier zijn samen gesmeden tot een prachtig sieraad. Het Black Diamonds kristal vormt samen met de heldere kristallen een schitterende accessoire die ook als hoofdband te gebruiken is. Met bijpassende oorstekers of een armband is de look totally star proof!

De Colombiaanse zangeres is jurylid in het vierde seizoen van de Amerikaanse versie van the Voice. “Ik heb nog nooit zoiets gedaan, dus het is een groot avontuur voor mij. Het is een erg leuke ervaring en ik ben blij dat ik erbij ben. Ik vind het erg spannend”.

Advies winkel verkoopprijs €149,00

Lees ook:Christina loves her new body
Lees ook:Supervet: Will.i.am lanceert brillenlijn
Lees ook:Shakira doet gek achter de schermen
Lees ook:Shakira lanceert parfum…
Lees ook:Win: heerlijke Night Star deo en cream shower van Vogue

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>