Jennifer in de ban van oneven borsten

Het is bijna hilarische te noemen, maar goed…..actrice Jennifer Lawrence lijkt het hebben van longontsteking minder erg te vinden dan de problemen die ze met haar borsten heeft. Jennifer ontdekte onlangs dat haar borsten oneven zijn. ”Ik ben vandaag bij de dokter geweest. Er werd een röntgenfoto gemaakt van mijn longen. Toen kwam ik erachter dat ik oneven borsten heb”, aldus Jennifer op de bank bij talkshowhost Jimmy Kimmel. ”Ik had het idee dat iedereen het zag, maar dat niemand er iets van durfde te zeggen. Toen zei ik: Zijn mijn borsten nou oneven? De artsen waren stil en voelden zich ongemakkelijk over de vraag die ik stelde.”

Jennifer kon het maar niet loslaten: ”Uiteindelijk zei de dokter dat de radioloog contact met me zou opnemen over mijn longen. Waarop ik zei: en mijn borsten”.

Ze hoopt dat nooit iemand haar oneven borsten te zien krijgt. Dat worden dus geen topless scenes voor Jennifer….

Volgens mij moet de vrouw die gelijke borsten heeft sowieso nog geboren worden.

Lees ook:Nicolas Cage doet aan Naaktyoga
Lees ook:Borsten van 25 kilo, mooi?
Lees ook:Jennifer Aniston droomt van body Gisele
Lees ook:Mag het ietsjes meer zijn?
Lees ook:Jennifer Aniston Shampoo

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>