Welke VS-Angel heeft de mooiste billen? Candice!

De Victoria Secret Angels zien er stuk voor stuk allemaal prachtig uit. Onze Doutzen is beeldschoon. Maar haar collega Candice Swanepoel is ook een oogverblindende beauty waar ook vrouwen graag naar mogen kijken. Het is sowieso een feit dat vrouwen graag naar andere mooie vrouwen kijken. Ook al is het soms om stiekem toch iets te proberen te ontdekken wat de ander minder mooi maakt :) hahaha , we zijn allemaal mensen.

Maar Candice Swanepoel, het Victoria Secret model, doet er ook alles aan om bekeken te worden. Voor haar werk poseert ze in lingerie en loopt ze halfnaakt over de catwalk. Prive geeft Candice zichzelf ook graag bloot. En dat doet ze dan op Twitter en Tumblr.

Het kiekje is door Candice zelf gemaakt op vakantie in Brazilie. Met de foto wil ze de sponsor van haar bikni bedanken.  “Thank you @frankiesbikinis for the Gift! i Love the tribal patterns #bikinioftheday #brasil.”

Op onze beurt willen wij Candice bedanken, want deze foto is toch wel een hele goede motivatie om opnieuw een abonnement af te sluiten bij een sportschool. Gosh, die billen. Dat willen we toch allemaal.

foto: candice swanepoel, twitter

 

Lees ook:Doutzen Kroes schittert voor de 7e keer als Victoria Secret Angel
Lees ook:Kijktip: Victoria’s Secret Swim Special
Lees ook:Kijktip: ‘Victoria’s Secret Swim Special’
Lees ook:Vier Nederlandse modellen in Victoria’s Secret Fashion Show 2015
Lees ook:Adriana Lima showt bra met 2.000 diamantjes

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>