Tori Spelling: beeldschoon zwanger

Tori Spelling is momenteel zwanger van haar vierde kindje. De zwangerschap kwam als een verrassing. Vorig jaar oktober beviel ze namelijk nog van haar dochtertje Hattie. Dat ze apetrots op haar buikje is , bewijst de foto op Twitter die Tori onlangs van zichzelf plaatste. Als er iemand beeldschoon zwanger is, dan is het Tori. Wow!

Lees ook:Jessica showt beautiful belly
Lees ook:Dochtertje van Gisele Bündchen is beeldschoon
Lees ook:Tori: “Ik hield mijn mond en at alleen lucht”
Lees ook:Media bekritiseert body Jessica Simpson
Lees ook:‘Ben Anders’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>