Halina Reijn moet 20 kilo afvallen

zHalina-ReijnHalina Reijn gaat voor haar nieuwste filmrol heel veel afvallen. De slanke actrice moet maar liefst twintig kilo kwijtraken. Reijn is zich bewust van de gevaren van het speciale dieet dat ze daarvoor moet volgen. Doodeng, maar ze doet het wel. Chapeau!

“Ik word heel goed begeleid”, legt Reijn uit in het AD.

De 34-jarige actrice speelt over enkele maanden een rol in ‘Isabelle’, een film van regisseur Ben Sombogaart naar het boek van Tessa de Loo. Reijn speelt een kunstenares die wordt ontvoerd en uitgehongerd.

Renée Zellweger volgde voor haar rol als Bridget Jones ook een speciaal dieet waardoor ze kilo’s aankwam. Christina Bale volgde dezelfde weg als Halina voor zijn rol in ‘The Machinist’. “Hij was heel fanatiek. Hij belandde uiteindelijk in een ziekenhuis. Zover wil ik het niet laten komen”, vertelt de actrice.

Reijn kiest realiteit boven dat van de comfort van een stand-in. “Dat zie je toch. Het gebeurde onder meer met Carice van Houten in ‘Komt een Vrouw bij de Dokter’. Zoiets zie ik meteen”, vertelt ze.

Lees ook:Halina Reijn bijna broodmager
Lees ook:Jessica Simpson werkt zich uit de naad om slank te blijven
Lees ook:Victoria Koblenko krijgt beautyongelukje op de set…
Lees ook:Snooki hyperslank nu!
Lees ook:Sonja Silva: – 40 kilo & Happy in Shape

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>