David Beckham of David Botox?

In navolging van Brad Pitt schijnt David Beckham ook het een en ander zijn snaveltje te hebben laten verfraaien. Aan alles is duidelijk te zien dat de Botoxdokter bij Beckham langs is geweest. Volgens een insider die close contact heeft met de Beckhams, komen er regelmatig plastisch chirurgen bij ze over de vloer voor privé behandelingen. Botox komt naar je toe als je Beckham van achteren heet, dat is handig!

Victoria en David staan er overigens al jaren om bekend regelmatig gebruik te maken van therapeuten, schoonheidsspecialisten en cosmetische chirurgen om er zowel van binnen- als van buiten picobello uit te zien. Behalve Botox schijnt het stel ook verslaafd te zijn aan chemische peelings en andere behandelingen die de huid verjongen. Aangestoken door de hobby van zijn vrouw (obsessief bezig zijn met je uiterlijk, uiterlijk, uiterlijk!) is David recentelijk door de Botox- én fillerdokter onder handen genomen.

Het resultaat? De diepe rimpel op zijn voorhoofd is duidelijk minder én zijn wenkbrauwen hebben een andere stand gekregen. Ze staan hoger en pittiger. Een beetje zoals bij Nicole Kidman, zij laat ook regelmatig Botox in het gebied bij haar wenkbrauwen spuiten. De lijnen die van zijn neus naar zijn mond lopen, zijn eveneens zachter geworden. Deze groeven zijn weliswaar niet met Botox, maar met een filler zoals Restylane opgevuld. Anyways: hij ziet er wéér gruwelijk lekker uit dat moeten we David nageven.

Wat betreft ijdelheid en lekker met jezelf bezig zijn, lijken de Beckhams prima bij elkaar te passen. Ze geven beide een fortuin aan hun uiterlijk uit. Schoonheid is in ieder geval één van de dingen die David en Victoria bindt. Ondanks alle ups en downs vierden de twee onlangs dat zij al tien jaar samen zijn. Lovebirds in vóór en tegenspoed. Misschien is het bekende Amerikaanse gezegde inderdaad zo gek nog niet:

“The couple that pays for Botox together, stays together.”

bron: makemeheal.com

Lees ook:Victoria Beckham smeert met vogelpoep
Lees ook:Romeo Beckham gaat de mode in!
Lees ook:Christiano Ronaldo nog lekkerder in Armani dan David Beckham!
Lees ook:Victoria Beckham gaat eindelijk eten !
Lees ook:Te leuk: Romeo Beckham in Burberry kerstcampagne

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>