Britney Spears docu slechte reclamespot voor nieuwe cd

Wat heb ik vorige week vol afschuw naar de documentaire over Britney Spears gekeken. Een docu die maar een doel had: haar imago op te vijzelen om de nieuwe cd te kunnen verkopen. Maar hemeltje lief, is zij nog een mens van vlees en bloed of een robot geworden die van de productieband is gerold. Vooral dat laatste, geloof ik. Vol verbazing heb ik naar de beelden gekeken die zich maar aan elkaar regen en telkens hetzelde thema hadden: Britney wordt geleefd door haar management en haar fans en de paparazzi, Britney achter geblindeerd glas, pratend met een andere robot die Madonna heet en waar ze duidelijk geen innige band mee heeft – ze deinsde zelfs achteruit op de bank-……

 …….Britney schuilend achter een kleedje in een winkel, ondergrondse garages ingereden, wachtend op een stand-in,  en altijd zo bleekjes. Dat kind komt toch nooit meer buiten, ziet toch helemaal geen zonlicht meer? Hoe kan ze van dit leven houden, welke rol spelen haar kinderen nog, waarom leeft ze uberhaupt nog? Knap, of hangt het toch aan een zijden draadje en probeert papa haar naarstig hier te houden? Dit kan je toch niet leuk vinden? Dat doet ze ook niet, ze zegt zichzelf aan te leren een harnas om zich heen te trekken, en dan weet je direct: dat gaat ze niet volhouden, nooit.

Dat imagootje pimpen is hopeloos mislukt met deze docu, de ernst van haar verneukte leven is alleen maar meer uitvergroot. Collega’s in mijn omgeving riepen nog; ‘ wat is dit intens zielig’. Ja, en weet je wat nog het ergste is? Dat zelfs haar zieligheid commercieel wordt uitgebuit. Deze docu toont het failliet van Amerika als een beschaafde samenleving aan.

Nope, het spoort niet echt aan tot het kopen van haar nieuwe cd. Dit heeft niets menselijks meer. ‘Dit is niet eens zielig, dit is zielloos,’ aldus Elsevier, over de docu op de eigen website.

Mijn collega van filosofie.blog legt er nog een dun sausje overheen. Lees maar.

En bij Elsevier besteden ze er bij monde van Ronit’s videodocu ook nog even aandacht aan.

Lees ook:Britney wil zich laten invriezen
Lees ook:Britney Spears is SKINNIER dan ooit!
Lees ook:Het beauty geheim van Britney Spears…
Lees ook:Robot wast je haren
Lees ook:P!nk voelt zich mooi in een leren broek

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Britney Spears docu slechte reclamespot voor nieuwe cd

  1. Henry

    ik begrijp dat jullie negatief reageren over Britney’s docu. jullie voelen je namelijk ook aangesproken, want jullie behoren ook tot de groep die haar probeert te verzieken. helaas voor jullie heeft haar document wel invloed gehad op sommmige mensen en worden JULLIE dus niet meer serieus genomen

      /   Reply  / 
  2. Richard

    & Dan nog die cd word juist wel goed verkocht. In nederland ook is ze binnengekomen op nummer 10!!
    & Ja die docu was juist wel goed.. maar ieder heeft zijn eigen mening en mijn mening is dat ik medelijden met haar heb als je kijkt hoeveel paparazzi achter haar inzit en kun je wel zeggen dat hoort erbij.. Oja ? toen ze nog in 2002 in de spotlights stond was het nog lang niet zo erg als NU.. Dus dat kun je niet meer zeggen..;) Kijk naar andere sterren worden nog lang niet zo gevolgd als haar hoor. dus
    Groeten,
    Richard

      /   Reply  / 
  3. Anouk

    Belachelijk dat mensen zo over haar praten.
    Wie dit ook heeft geschreven is erg dom. ergens iets op tegen hebben maar door zo’n reactie te plaatsen doe je zelf er aan mee waardoor brit is zo als ze is en waardoor haar filmpje zo is.

    Ja ze heeft geen geweldig leven en dit ging er geen eens om echt om haar maar omdat de hele wereld zo graag wil weten wtf met haar aan de hand is.

    Nou nu duidelijk toch?

    Haar album is gewoon goed! en iedereen wou die comeback. mensen smelten voor de tv of internet als ze info of haar krijgen.

    FEIT!

      /   Reply  / 
  4. justin

    ja ik hou van britney haar docu is echt goed
    wat kom je me nauw zeggen dat het slecht is
    geef me een brik van je
    wan een bitch kan niet tegen een bitch
    britney go for it ik hou van jou
    always love you
    laten ze mar praten wat ze willen
    inplaats dat ze hun gezicht kijken op wat ze lijken
    love brit

      /   Reply  / 
  5. bjorn la tulippe

    1: in de docu is DUIDELIJK te zien dat zij dus wèl een mens van vlees en bloed is, en geen van de productieband-afgerolde-robot wil zijn. dat wilde ze dus met de docu breiken, maar blijkbaar hebben jullie te weinig mensenkennis om dat te begrijpen!
    2: als ze zo doorgaat gaat ze het makkelijk redden, want ze trekt zich niks aan van de negatieve roddels. alleen de paparazzi verziekt haar leven, maar als zij alleen nog maar positief in het leven staat, zullen zij zich steeds minder bemoeien met haar..
    3: Haar kinderen zijn haar alles. Dat mag je er gewoon niet bijhalen als buitenstaander. ze heeft zelfs een concert van madonna afgezegt waarin zij mee zou doen, omdat ze die tijd wilde doorbrengen met haar mannetjes.
    4: ze wilde helemaal niet zielig gevonden worden, ze wilde begrip! en dit bewijst WEER dat jullie nog onvoldoende mensenkennis hebben ;)

    stom he, dat een 16-jarige jongen dit jullie moet vertellen..
    kijk, DAT is nou ZIELIG!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>