Laat je jukbeenderen shinen

shimEen stralende huid met glansaccenten is dé trend van dit moment. Wil jij dit ook voor een betaalbare prijs? Etos heeft het voor je! In aanvulling op de populaire Highlighting illuminizer introduceert Etos drie limited edition varianten. De illuminizer is verkrijgbaar in de kleuren bronze, gold en roze. Hiermee creëer je heel snel een natuurlijke en schitterende uitstraling. De Etos Highlighting illuminizer limited edition is vanaf heden verkrijgbaar voor slechts € 2.99.

Ga voor glans!    

Met de Etos Highlighting illuminizer benadruk je jouw sterke punten en laat je je gezicht weer stralen! De nieuwe illuminizer geeft een lichte kleurtint en een subtiele glans, zonder glitters. De reflecterende pigmenten zorgen voor een mooie gloed. Breng de illuminizer aan op je jukbeenderen om ze te accentueren of net onder je wenkbrauwen voor een open blik. Aanbrengen doe je eenvoudig met je vingertoppen. Tip: gebruik de illuminizer ook eens voor je decolleté, schouders of armen voor een sensuele look. Voor een klein prijsje kom je stralend voor de dag!

Getest:

We hebben de Highlighting illuminizer uiteraard getest en hij geeft inderdaad een mooie glans op je jukbeenderen. Let wel dat je niet teveel gebruikt, want ook hiervoor geldt: overdaad schaadt!

  

Etos Highlighting illuminizer limited edition is verkrijgbaar voor € 2.99.

Lees ook:Lente voorpret
Lees ook:Altijd beschermd!
Lees ook:Wow, wat een blikvangers!
Lees ook:Zin in zon
Lees ook:Musthave voor in je handtas: Etos Zonnespray Limited Edition

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>