Joejoe let’s get the PARTYYYY startin!

Kruidvat-droogshampooHeb je al wat feestjes op de agenda staan?

Het festivalseizoen is geopend! Dat betekent dansen, sjansen en feesten, maar ook modder, weinig slaap en uren in de rij voor de douche. Hoe zorg je dan dat je er stralend uit blijft zien? Met deze 10 musthaves van Kruidvat overleef je ieder festival in stijl.

1. Multifunctioneel
Deze Kruidvat verfrissingsdoekjes mogen niet ontbreken in je festivaltas. Handig om je gezicht en handen snel mee te reinigen. € 1,35.

 

2. Dag vette haren
Dit festivalseizoen is Kruidvat droogshampoo jouw redder in nood. Dag vette haren, hallo fris kapsel. En dat zonder water! € 1,49.

 

3. Bescherming
Hoera de zon schijnt! Vergeet alleen niet om jezelf goed te beschermen. Kruidvat Solait mini sunmilk SPF30 heeft het perfecte festivalformaat. € 2,49.

 

4. Handen wassen
Vieze handen, maar even geen kraan of zeep in de buurt? Reinig je handen hygiënisch en snel met desinfecterende handgel van Kruidvat. € 1,05.

 

5. Door weer en wind
Regen of wind, met Kruidvat styling gel strong blijft jouw haar de hele dag goed in model zitten. € 0,99.

 

6. Footspa
Na al het dansen, kunnen je voetjes wel wat extra liefde gebruiken. Geef ze een fijne behandeling met verkoelende voet- en beengel van Kruidvat. € 2,99.

 

7. Energieboost
Extra energie nodig? Met Kruidvat druivensuiker kan je er weer tegenaan. € 0,49.

 

8. Goed voorbereid
Een ongeluk zit in een klein hoekje. Bereid je goed voor en neem een doosje Kruidvat desinfecterende pleisters mee. € 1,99.

 

9. Gezonde snack
Even geen zin in een vette hap? Stop een aantal Kruidvat mueslirepen in je tas en je hebt altijd een gezonde snack bij de hand. € 0,99.

 

10. Fris
Met Kruidvat mondspray heb je de hele dag een frisse adem. Want je weet maar nooit welke leuke mede-festivalganger je tegen het lijf loopt. € 1,99.

 

Slim alternatief
Bij Kruidvat kun je terecht voor meer dan 2.000 eigenmerkproducten. Er zijn producten voor iedereen: van gezichtsverzorging tot maaltijdvervangers en parfum. Alle artikelen zijn van de hoogste kwaliteit, maar wel voor een lage prijs. Een slim alternatief dus! Bovendien geldt voor alle eigenmerkproducten: niet goed, geld terug. Ook zonder kassabon.

Lees ook:Vakantiehulpje: Droogshampoo
Lees ook:Yeah… nooit meer vette haren!
Lees ook:XANDER DE BUISONJÉ INTRODUCEERT KRUIDVAT EXTRAVOORDEELKAART
Lees ook:Budget summerproof
Lees ook:10 geboden voor je haar

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>