Je huid lijdt onder stress

DOCTOR BABOR_PurityCellular_UltimateBlemishReducingDuoLast van een onzuivere huid, lees onderstaand bericht dan eens aandachtig door, want er staan heel veel interessante feiten in die je kunnen helpen een mooiere en schonere huid te krijgen.

De huid is een sociaal orgaan: een mooie huid is een statussymbool. Dit merkt vooral degene die geen onberispelijke huid heeft. Want meestal verdwijnen mee-eters, ontstekingen en huidonzuiverheden na de puberteit niet zomaar uit het leven. Ze melden zich weer wanneer er zich in het leven een „beslissende“ periode voordoet zoals een baan, gezinsuitbreiding of de organisatie van een lang gedroomde wereldreis. Maar nu hebben de huidonzuiverheden andere oorzaken. Want deze puistjes zijn veroorzaakt door stress en duiken steeds dan op wanneer we onder spanning staan. De stress verstoort het samenspel van bepaalde neuropeptiden, de cytokine, die verantwoordelijk zijn voor de regulering van de talgklier.

UNIEKE COMBINATIE DIE HUIDONZUIVERHEDEN AANPAKT

Het BABOR onderzoeks- en innovatiecentrum onder leiding van Andrea Weber heeft een werkstofcombinatie ontwikkeld die precies deze huidonzuiverheden aanpakt. Het multiwerkzame D-Actryl complex reduceert de door stress ontstane ontstekingsreactie van de talgklieren, waardoor de daarvoor verantwoordelijke neuropeptiden in balans worden gebracht en overmatige talgproductie inperkt wordt. Bovendien maakt het complex met beta hydroxy zuur op effectieve wijze de hoorncellen los en verhindert dat de talgklieruitgangen zich afsluiten. Microzilver en alfa-oligoglucan zijn eveneens in het D-Actryl complex aanwezig. Ze hebben een antibacteriële werking aan de huidoppervlakte en verhinderen de verspreiding van de bacterie die voor de vorming van acne verantwoordelijk is.

DOCTOR BABOR PURITY CELLULAR

DOCTOR BABOR Purity Cellular bestrijdt acute irritaties al in het ontstaansproces en elimineert bestaande huidonzuiverheden en mee-eters op effectieve wijze. Vooral in tijden van hectiek en grote inspanningen is de huid minder gevoelig voor nieuwe onzuiverheden.

Ultimate Blemish Reducing Duo

Het intensief werkzame anti-puistjes SOS duo behoort in elke handtas van elke gestreste zakenvrouw. De Stop Blemish Fluid werkt op effectieve wijze tegen puistjes die ontstaan, terwijl de antibacteriële Instant Blemish Cover Cream huidonzuiverheden en roodkleuringen bedekt. 2 x 2 ml, €29,50

Ultimate Blemish Reducing Cream

Een neurocosmetische 24-uurs anti-puistjes crème voor de intensieve verzorging bij acute, door stress veroorzaakte  huidonzuiverheden. Behalve het multiwerkzame D-Actryl complex bevat de crème kruidnagelbloesemolie die ook anti-bacterieel werkt. 50 ml, €60,-

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ultimate     Blemish Reducing Cream

Een     neurocosmetische 24-uurs anti-puistjes crème voor de intensieve verzorging     bij acute, door stress veroorzaakte      huidonzuiverheden. Behalve het multiwerkzame D-Actryl complex bevat de crème kruidnagelbloesemolie die ook     anti-bacterieel werkt.

50 ml, €60,-

 

 

 

 

 

Lees ook:Avocado-olie voor een boost van frisheid
Lees ook:Deze 5 beautyvrienden maken je huid wéér zuiverrrrrr !
Lees ook:Dikke doei vette huid!
Lees ook:Zes fighters voor je probleemzones
Lees ook:Wonderbox voor je skin!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>