Oriflame helpt ons de herfst door

Oriflame-Chocolate-Dream-Set-LRDe herfst is duidelijk aanwezig.De regen, wind en gure kou buiten drijven ons weer massaal naar binnen. Tijd voor wollen kleedjes en kruidentheetjes op de bank, warme chocolademelk en een goede bescherming, verzachting én verzorging van droge lippen en ruwe plekjes op je body. Oriflame introduceert diverse heerlijke nieuwe producten voor een aangename herfst en warme winter!

NIEUW! Oriflame Tender Care Blackcurrant Protecting Balm (€ 10,00/15ml.)

De legendarische bestseller Oriflame Tender Care Protecting Balm helpt perfect bij een droge huid. De rijke, multifunctionele formule herstelt de zachtheid en souplesse en laat zelfs de meest ruwe plekjes weer snel comfortabel en zacht aanvoelen. De samenstelling met bijenwas en plantaardige oliën is geschikt voor lippen, gezicht, nagelriemen of ieder plekje dat droog, ruw of pijnlijk is. Nieuw dit najaar is de limited edition van Tender Care Blackcurrant Protecting Balm, met de sprankelende, opwekkende geurbeleving van rijpe, zwarte bessen!

NIEUW! Chocoladedromen met Oriflame Chocolate Dream Bodycare

De geur van chocolade is altijd onweerstaanbaar, maar vormt zeker in het najaar een regelrecht verwenaroma! De nieuwe limited edition-lijn Chocolate Dream van Oriflame verwent je van top tot teen met een zeepvrije, milde Shower Gel (€ 5,00/200 ml.), Bubble Bath (€ 8,00/300 ml.) en Hand Cream (€ 7,00/75 ml.). Geniet intens van de zoetheid van chocolade, echter zónder de calorieën ervan!

NIEUW! Oriflame Botanical Infusions (€ 26,00/120 g.)

Niets is zo lekker als een verwarmende drank tijdens koude dagen! Nieuw van Oriflame zijn de Botanical Infusions. Deze rijke oplosbare kruidendranken bevatten een mix van botanische kruiden en antioxidanten. Ze zijn vrij van kunstmatige geur-, smaak-, zoet- en kleurstoffen. Oriflame Botanical Infusion Relax is een ontspannende melange op basis van rooibos thee, kamille, kaneel, gember, kardamom en een vleugje kruidnagel. Oriflame Botanical Infusion Revitalise bevat een vitaliserende mix van zwarte thee, guarana, ginseng, sinaasappel en kruidnagel. Elk blikje is goed voor ruim 40 kopjes warme kruidendrank.

Oriflame Tender Care Black Current

Lees ook:Het ‘karamel’ wonderpotje
Lees ook:Lovely Balm met Coconut
Lees ook:Kauw jezelf slank met groene thee
Lees ook:Verzorgend haarspul met arganolie
Lees ook:Winterharmonie in je badkamer met Kneipp badolie

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>