Laat je huid aangenaam overwinteren

Paula's Choice Lip & Body Treatment BalmTijdens de herfst- en wintermaanden krijgt onze huid het vaak zwaar te verduren en heeft zij behoefte aan verzachting en hulp bij haar natuurlijke herstel- en beschermfuncties.Gure weersinvloeden zoals regen, kou, vorst, de verraderlijke winterzon en centrale verwarming zijn vaak funest. Deze externe factoren kunnen de huid droog, schraal en ruw  maken en haar geprikkeld en trekkerig laten aanvoelen. Paula’s Choice biedt hiervoor een aantal effectieve producten waarmee het aangenaam overwinteren wordt voor de huid!

Winterse weelde voor de droge, schrale lichaamshuid met Paula’s Choice Beautiful Body Butter

Doordrenk de dorstige, droge en schrale lichaamshuid tijdens de wintermaanden met de verzachtende en voedende werkstoffen van Paula’s Choice Beautiful Body Butter. Deze luxueuze, romige formule vormt een beschermend laagje. De rijke body butter hydrateert zelfs de meest droge winterhuid op een ultieme wijze en  helpt haar herstellen en weer glad, soepel en zacht te worden. De samenstelling bevat een hoogwaardige mix van plantaardige oliën, notenboters (inclusief cacaoboter, die de formule een subtiele chocoladegeur geeft) en anti-irriterende werkstoffen. Wanneer je een laagje aanbrengt na het baden of douchen, help je de droge huid om het vocht in de huid langdurig vast te houden.

Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm, de alles-in-één formule voor lippen, nagels en ruwe plekjes

Kleine potjes zijn handig voor tijdens de wintersport en andere winterse outdoor activiteiten, of gewoon om altijd bij je te hebben in je handtas! Dat geldt zeker als ze een formule bevatten die multifunctioneel inzetbaar is. Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm is een fluweelzachte balsem die voorziet in een plaatselijke verzachting en voeding van o.a. schrale lippen, ellebogen, knieën, hielen of andere droge plekjes. Deze rijke balsemformule op basis van onder meer bijen- en carnaubawas, sheabutter, jojoba- en tarwekiemoliën, zorgt voor een direct verzachtende en beschermende barrière en maakt een einde aan ruwe, droge lippen en een dito lichaamshuid

Veilig van de winterzon genieten met Paula’s Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50
De winterzon is verraderlijk fel en vraagt om een hoge bescherming van de huid. Dat geldt zeker tijdens de wintersport, hoog op de langlauf-of skipistes. Paula’s Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50 is rijk aan antioxidanten en bevat een breedspectrum zonbescherming. Deze zonnebrand met een extra hoge SPF is geschikt voor zowel het gezicht als het lichaam en is het ideale wintersport zonneproduct voor het hele gezin. De waterproof samenstelling maakt deze zonbescherming perfect geschikt voor mensen die buiten actief zijn tijdens buiten- of wintersporten. De formule wordt snel door de huid opgenomen zonder een witte waas achter te laten en heeft een niet-vette, mooie matte finish.

Distributie, verkoopprijzen & meer informatie voor de consument:

De producten van Paula’s Choice worden op de Europese markt gebracht door Paula’s Choice Europe B.V. te Amstelveen.

Verkoopprijzen:

  • Paula’s Choice Beautiful Body Butter                                            € 20,90/118 ml
  • Paula’s Choice Lip & Body Treatment Balm                                  € 13,50/  15 ml
  • Paula’s Choice Extra Care Non-Greasy Sunscreen SPF 50         € 20,90/148 ml

De producten zijn verkrijgbaar via de Nederlandse webwinkel www.paulaschoice.nl, alsmede via diverse professionele schoonheidssalons.

Lees ook:Safe in the sun
Lees ook:Vier feest met Paula’s Choice Europe!
Lees ook:Paula’s Choice deelt Liquid Lipsticks uit
Lees ook:Chocolade-achtige geurbeleving
Lees ook:Herstel je huid optimaal

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>