hannah loves mamma!

hannah moederdag 2013Je kunt er maar beter vroeg bij zijn wat beteft moederdag.

Vandaag een eerste cadeau suggestie namens beauty.blog. Op 12 mei is het Moederdag 2013, dé dag dat alle moeders van Nederland weer extra in het zonnetje worden gezet. Het hannah® Vitamin Complex laat moeders letterlijk en figuurlijk intens stralen. Dit succesvolle hannah® product is speciaal voor deze dag verkrijgbaar in een stijlvolle cadeauset met daarbij een tasverstuiver voor onderweg!

Voorjaarsvitaminen voor een opvallend stralende huid van elke moeder!

Het hannah® Vitamin Complex bevat hoog gedoseerde, natuurlijke vitaminen, zoals A, E, en F. Dit zijn vitaminen die daadwerkelijk dóór de huid heen kunnen dringen, om vervolgens de diepere huidlagen te bereiken. Daar aangekomen zorgen ze voor extra vitaliteit en weerstand tegen externe invloeden. Deze unieke en handige spray vormt daarmee een rijke verzorgingsnevel boordevol vitaminen, voor een opvallend stralende huid van moeders!

Minder verzorgende crème nodig  dankzij een directe, huidverbeterende vochtverzorging

De formule van het hannah® Vitamin Complex bevat, naast de rijke multivitaminecocktail, tevens intensief vochtregulerende en huidverbeterende werkstoffen, waaronder paardenkastanje- extract en linoleenzuur voor een instant hydratatie van de huid. Vanwege de intensief vochtregulerende eigenschappen van hannah® Vitamin Complex, zal de huid een verzorgende crème daarna aanzienlijk beter opnemen, waardoor mamma veel minder crème nodig heeft. De multifunctionele spray wordt dagelijks na het reinigen van de huid royaal verneveld over haar hele gezicht. De formule geeft moeders huid direct een comfortabel en verfrist gevoel. Het hannah® Vitamin Complex is (vanwege de matterende invloed) ook een ideaal product als fixatie voor make-up of, om overdag door mamma mee te nemen in de handtas. De elegante hannah® tasverstuiver + mini vultrechter maakt dit extra eenvoudig!

Extra redactionele tips:

hannah® Vitamin Complex is het hele jaar door een hydraterende vitamineboost voor elke huid

hannah® Vitamin Complex is ook perfect geschikt voor het verfrissen en matteren van pappa’s huid!

Verkoopprijs & meer informatie:

De speciale Moederdagset 2013 van het hannah® Vitamin Complex is verkrijgbaar voor € 49,00 bij de erkende hannah® huidcoaches en via hannah® Skin Improvement Research Company (hannah® SIRC).

 

De hannah® Moederdagset 2013 set bestaat uit:

  • Stijlvol groen vilten hannah®  tasje
  • hannah®  Vitamin Complex 200 ml.
  • hannah®  Tasverstuiver + mini vultrechter

 

Voor meer informatie en gerichte verkoopadressen kan de consument contact opnemen met hannah® SIRC via telefoonnummer: 0342-476160 of via de website: www.huidcoach.nl

Lees ook:Het hannah® Vitamin Complex viert dit jaar een jubileum!
Lees ook:Oaseboosters
Lees ook:Rijke gezichtsspray met vitamines
Lees ook:Slik je mooi met Hannah
Lees ook:Dé Hannah SUN PERFECTION- lijn!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>