Ze beloven “de jas van ieders keuze”

Je ideale jas nog steeds niet gevonden? Wellicht is het volgende iets voor je, want LINHARD opent vrijdag 28 augustus 2015 om 17:00 uur de eerste COATMARKET van Amsterdam.

Al jaren zijn vrouwen op zoek naar de plek waar ze die ene jas van hun keuze, altijd kunnen vinden. De tijd dat men eindeloos moest surfen en zoeken is hiermee definitief ten einde.

Op de eerste verdieping aan de van Baerlestraat 50 te Amsterdam, te midden van het door art designer Femke Hoebe ingerichte [email protected], hangt de jas van ieders keuze.
The atel[email protected]  verandert desgewenst elke kledingaankoop in een uniek personalized kledingstuk. Elke jas kan voorzien worden van een bijzonder innaai etiquet; daarin kan elke persoonlijke, visuele wens gerealiseerd worden.

Hedda van Gennep,  filmer en journalist verricht de opening en wordt hierbij omringt door ons personalizing styling team: Marc Martha, toekomstig ontwerper,  Rasa Kazakauskaite en Daphne Desseaux .

Een 91 jaar oud familiebedrijf dat haar wortels heeft in het customized en klantgericht aanbieden van mode en accessoires.  Een bedrijf dat haar huidige missie vorm geeft door het aanbieden van unieke kledingcombinaties die de buitenwereld tonen wie je bent.

Lees ook:Ambassadeur Publique Keune: Marc Lubach
Lees ook:Verliefd op… Marc Jacobs DECADENCE
Lees ook:Hoppa, en door naar de ‘Blow Dry Bar’
Lees ook:Betaal je Marc Jacobs goodies met tweets
Lees ook:Get that ‘Brigitte Bardot-ish’ volume

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>