Meer dan 10.000 producten te koop op www.kruidvat.nl

kruidvatKruidvat heeft haar webwinkel compleet vernieuwd. Voor alle producten uit het assortiment kun je vanaf nu terecht opwww.kruidvat.nl. Er zijn meer dan 10.000 producten voor dezelfde prijs als in de winkel te koop. Van je favoriete mascara tot je lievelingsparfum. Bovendien profiteer je in de webwinkel van dezelfde aanbiedingen en acties als in de winkel. Voor 21.00 uur besteld, is de volgende werkdag in huis.

Dankzij de compleet vernieuwde webwinkel, zijn (bijna) alle producten nu ook online te koop en kan je op elk gewenst moment winkelen bij Kruidvat. Wekelijks vind je opwww.kruidvat.nl dezelfde grote hoeveelheid acties als in de winkel. Bijzonder is dat je er tijdens het bestellen op gewezen wordt als je een aanbieding van een door jouw gewenst product dreigt mis te lopen. Zo profiteer je altijd van de lage prijzen.

Online aanbod

Bijna het gehele assortiment van Kruidvat is verkrijgbaar opwww.kruidvat.nl, met enkele uitzonderingen zoals sigaretten, krasloten en schepsnoep. De verzendkosten zijn 3,99 euro. Bestellingen boven de 50 euro worden gratis thuisbezorgd.

Over Kruidvat

Kruidvat is met meer dan 1.000 winkels en ruim 15.000 medewerkers marktleider in de health- & beautymarkt in Nederland en België. De drogisterijketen geeft invulling aan haar motto ‘Steeds verrassend, altijd voordelig’ door een ruime keuze te bieden uit een voordelig, gevarieerd en hoogwaardig aanbod health- & beautyartikelen, aangevuld met een uitgebreid en verrassend assortiment branchevreemde producten.

Lees ook:XANDER DE BUISONJÉ INTRODUCEERT KRUIDVAT EXTRAVOORDEELKAART
Lees ook:Wie gun jij één minuut gratis shoppen bij Kruidvat?
Lees ook:Froukje’s lippen zijn het mooist!
Lees ook:Niet elke vrouw wil vollere lippen
Lees ook:Fresh up time!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>