Wie wil er een knap poesje aan de muur?

Het is te grappig voor woorden, maar zeker het bekijken waard, want Johan Vlemmix verkoopt z’n hele inboedel via een veiling op inernet. Tussen zijn bezittingen zitten een aantal kunstprojecten van “Vulvarious”. Dat is Johan’s eigen fotokunst van knappe poesjes.

Johan heeft een aantal knappe poesjes gefotografeerd en daarin zijn objecten verwerkt. Zoals de afbeeldinge met  een poesjesvis of met een slang erin. Zijn creativiteit blijkt onbegrensd. Interessant wel, dat sowieso!

Alles gaat weg nu en jij kunt erop veilen. Johan Vlemmix  doet dit, omdat hij een nieuwe start wil maken. Je kunt hier op al zijn bezittingen bieden. Dit is zijn manier om schoon schip te maken.  ”Alles verkopen is een begin en vanuit daar ga ik kijken hoe het verder moet”, zegt Vlemmix. Hij laat onder andere auto’s, kleding, meubels en carnvalspakken veilen. Ook komt een bedrijfspand dat omgebouwd is tot een kopie van Paleis Soestdijk onder de hamer.

Vorig jaar verkocht Vlemmix ook al een groot deel van zijn bezittingen.

Voor het zien van de complete knappe poesjes collectie zie: http://www.vulvarious.com/vulvarious.html

Foto’s: eigendom van Johan Vlemmix

 

Lees ook:“Yoga maakt vriendelijker”
Lees ook:Tel je slank
Lees ook:Pierce Brosnan vindt botox goor
Lees ook:Nagellak in de kleur van je auto?
Lees ook:Uittip: Marilyn Monroe komt naar De Nieuwe Kerk!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>