ADV: Clinique Power Couple en Win!

Een stralende, gezonde huid is voor iedereen beschikbaar. En vaak dichterbij dan je denkt!

Iedereen heeft weleens last van pigmentvlekjes, huidveroudering, puistjes of een doffe huidteint. Met de Power Couples van Clinique is dat binnenkort verleden tijd. Elk Power Couple bestaat uit een combinatie van een huidverzorgingsproduct en een foundation. Samen de ideale combinatie voor de perfecte huid.

De huid van elke vrouw is echter uniek. Daarom is het van belang om te zorgen voor de juiste combinatie voor jouw specifieke huid. Weet jij wat jouw huid nodig heeft? Aan de hand van een aantal korte vragen over huidtype en –zorgen kun je nu bij Clinique jouw ‘perfecte match’ ontdekken. En doe je mee, dan maak je meteen kans om dit gepersonaliseerde Power Couple van Clinique te winnen!

Clinique geeft nu maar liefst 10 Power-Couples-op-maat weg aan enkele lucky ladies. Doe mee!

 

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>