MARBERT bestaat dit jaar 75 jaar!

MARBERT bestaat dit jaar 75 jaar! Speciaal ter ere van dit bijzondere jubileum introduceert het hoogwaardige cosmeticamerk, dat bekend staat om de uitstekende prijs-kwaliteitverhouding, een aantal unieke Jubileum Skincare Starter Sets met een nostalgische ‘retro look’! In de 4 verschillende sets bevindt zich telkens een full size product, met daarbij als geschenk een royale MARBERT- miniatuur van een bijpassend huidverzorgend product!In het midden van de jaren ’30 hebben de arts Dr. Berta Röber en de schoonheidsspecialiste Margarete Ingrid Sendler een duidelijk doel voor ogen: een cosmeticalijn creëren die dermatologische wetenschap en beauty knowhow op een efficiënte wijze met elkaar combineert. In 1936 wordt de firma MARBERT in Düsseldorf opgericht. Uit de eerste lettergrepen van de voornamen van beide dames ontstaat de merknaam. Op de voorgrond staan als eerste de ontwikkeling van huidverzorgingsproducten en de opbouw van een cosmeticaschool. In de jaren die volgen ondergaat MARBERT een reeks dynamische ontwikkelingen* (zie het separate historische overzicht).
 
Een overname, een  nieuw design,  nieuwe visie en…een jubileum!
 
In 2009 werd MARBERT door de firma Beauty Brands International als licentiemerk overgenomen. De voornaamste doelstelling van deze overname was de terugkeer naar de oude kracht van het merk, uitbreiding van het assortiment l door diverse innovaties en de concentratie op een aantrekkelijke prijs-kwaliteitverhouding. In 2010 presenteerde MARBERT met trots haar nieuwe design: een gemeenschappelijk optreden, dat de kracht van het merk weerspiegelt en voor haar klanten een snelle, eenvoudige en overzichtelijke toegang tot elke verzorgingslijn mogelijk maakt!  In 2011 bestaat MARBERT als merk 75 jaar, hetgeen wordt gevierd met een aantak unieke Jubileum Starter Sets!
 
4 verschillende MARBERT Jubileum Sets met een stijlvol Retro Design!
 
De MARBERT Jubileum Sets in ‘retro look’ zijn verkrijgbaar in 4 verschillende varianten, te weten:
 
MARBERT Jubileum Set Super Booster                (Advies verkoopprijs €29,00)
Deze set voor de huid die toe is aan een regenererende ‘boost’ bevat een full size MARBERT Super Booster (50 ml) en een gratis mini van MARBERT Profutura Cream Gold (15 ml) in een unieke ‘retro look’- verpakking.
 
MARBERT Jubileum Set Profutura                           (Advies verkoopprijs €35,00)
Deze set voor de rijpere huid bevat een full size MARBERT Profutura Eye Cream Gold (15 ml) en een gratis mini van MARBERT Profutura Cream Gold (15 ml) in een unieke ‘retro look’- verpakking.
 
MARBERT Jubileum Set 24H Aqua Booster         (Advies verkoopprijs €25,00)
Deze set voor de droge en vochtarme huid bevat een full size MARBERT 24h Aqua Booster Eye Care (15 ml) en een gratis mini van MARBERT 24h Aqua Booster Care Dry Skin (15ml) in een unieke ‘retro look’- verpakking.
 
MARBERT Jubileum Set Multi-Active Care            (Advies verkoopprijs €35,00)
Deze set voor alle huidtypen bevat een full size MARBERT Multi-Active Vitamin Regenerating Cream (50ml) en een gratis mini van MARBERT Fresh Cleansing Gel (30ml) in een unieke ‘retro look’- verpakking.
 
Distributie & meer informatie:
De producten van MARBERT worden op de Nederlandse markt gebracht door het bedrijf Beauty Brands International.
 
Voor meer informatie  en gerichte verkoopadressen per regio : 030-7600040.
 
De producten van MARBERT zijn verkrijgbaar bij toonaangevende parfumerieën en warenhuizen
 
De MARBERT ‘Jubileum Sets’ zijn verkrijgbaar vanaf heden.

Lees ook:Musthaves: MARBERT SKINCARE STARTER SETS
Lees ook:MARBERT IS TERUG OP DE NEDERLANDSE MARKT!
Lees ook:MARBERT Daily Care Day & Night Cream
Lees ook:NIVEA bestaat 100 jaar en viert feest!
Lees ook:Haal de zon naar je toe met de Marbert SUN lijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>