Archief: november 2007

Nieuwe Braun Ionen-haarstyler werkt echt

Blogden we recent nog dat we onder de indruk waren de van de nieuwe ionentechnologie in de fohn van Braun, inmiddels is hij uitgeprobeerd en we kunnen niet anders zeggen dan dat het absoluut werkt. Neem mijn fijne haar waar altijd aan een kant pluizige plukken zitten; weg! Mijn haar is superzacht, vol volume en glanst niet overdreven maar wel gewoon mooi. Lees verder

Christina Aquilera naakt en zwanger in Marie Claire (2)

Blogde ik gister nog met verbazing over C.A. dat ze naakt in Marie Claire zou staan, inmiddels blijkt het absoluut zeker een feit te zijn. In de M.C. van januari 2008, die dus waarschijnlijk nu al te koop is, dan wel heel binnenkort te koop is. Hier nog meer beeld, daaronder ook nog Britney Spears en Demi Moore (en van mijzelf! …als ik hem nog in een schoenendoos kan vinden *wink*):

Lees verder

Kluun: lange leve de lelijke mens

Blogger/schrijver/copywriter Kluun is in reactie op de datingsite Mooie Mensen van Dave Heijnerman een redelijk hilarische site voor lelijke mensen begonnen, en let wel: in dialect, Tilburgs wel te verstaan. Op de website van het AD is een filmpje erover te vinden, waarin Kluun ook vertelt dat hij bewust voor het Tilburgs dialect heeft gekozen omdat er nergens anders in ons land tijdens de kermis-dagen zo ontzettend veel lelijke mensen samen komen….Lees ook het artikel in het Brabants Dagblad.

I LOVE IT! Meer…meer…meer!!!! Wie volgt??

Christina Aquilera naakt en zwanger op cover Marie Claire

Is dit beauty?

Heb de plaat even gepikt van mijn collega's die het celeb blog beheren. Het is namelijk niet wat je ziet, zo ik begrijp. De plaat is gefotoshopt….

Zou overigens wel fascinerend zijn als dit de volgende fase is waarin we belanden met seks en het schoonheidsideaal. De nieuwste tool van media om de aandacht te trekken….

Flesje bronwater 50x viezer dan kraanwater

..zegt Alex van der Helm in een proefschrift waarmee hij a.s. maandag promoveert aan de faculteit Civiele Techniek aan de TU van Delft. Flessenwater is tot 50x meer milieubelastend dan gewoon kraanwater. Een inkoppertje he. Laten we ons, consumenten maar ook marketeers, nog maar eens goed achter de oren krabben. Want een flesje is wel hip, maar ik kies dan toch liever partij voor het milieu. Het is nog goedkoper ook! Lees hier het hele verhaal. Lees verder

‘Tattoo weghalen geeft littekens,’ zegt dr Frank Niessen

Onlangs blogde ik al over het laten weghalen van tattoo's en wat een rampspoed je daarmee vaak over jezelf afroept. In veel gevallen houd je er littekens aan over. De blog is zeer veel gelezen en er kwamen talloze vragen binnen over wat nou toch de beste verwijderingsmethode was. Ik heb dr. Frank Niessen geraadpleegd, plastisch chirurg en littekenspecialist. Maar ook hij is verre van positief over de mogelijkheden…. Lees verder

Monique’s favoriet: Lash Queen mascara, Helena Rubinstein

Het wordt weer eens tijd voor een favoriet van Monique en deze keer moet ik echt even de topmascara Lash Queen van Helena Rubinstein onder de aandacht brengen. Niet alleen de verpakking is ontzettend leuk met tijgerprint, de kleuren zijn intens, zo intens dat je dat ook direct ziet; het zwart is super diep en dik zwart. De borstel – het allerbelangrijkste – geeft al na een keer strijken een prachtig effect; vollere en langere wimpers. Lees verder

Filmpje: make-uptrucs voor smallere neus en minder kringen

Op dit filmpje laat de Amerikaanse visagiste Eve Pearl snel en makkelijk zien hoe je een brede neus smaller maakt en donkere kringen handig wegpoetst – van zelfs de laatste truc wist ik niet dat het werkte!

Gezichtsyoga beter dan Botox

Ik heb er al eens eerder over geblogd: gezichtsyoga om verouderingsuitdrukkingen langer buiten de deur te houden. In de hippe buitenwijken van menig Amerikaanse stad wordt het al beoefend. In Nederland heb ik er nog niemand over gehoord. Maar ik zie al jarenlang met mijn eigen ogen dat zij die veel aan yoga en andere intelligente inspannende/ontspannende bewegingvormen doen, rustige gezichtsuitdrukkingen hebben. Meer erover lezen doe je hier. Ohja, ze noemen het nu YoTox! Lees ook dit artikel over andere gezichtsyoga-therapieen.

Diesel’s ultieme kerstcadeau: Pocket Jewel

Diesel komt wel met een héél speciaal accessoire voor de feestdagen. Een gouden ketting voor aan je jeans met een geurtje verborgen in het sieraad. De elixir bevat het parfum Fluel for Life en is er zowel ‘for him' als ‘for her'.  Het urben-chique cadeau kost € 69,00 voor 15ml. Wij hebben de Pocket Jewel alvast met grote uitroeptekens op ons ‘sinter/kerstverlanglijstje' gezet.

Injectable beschadigt bindweefsel

Interessante waarschuwing, die onlangs door een Franse plastisch chirurg naar buiten werd gebracht. Hij ziet steeds vaker patienten op zijn spreekuur met een beschadigde huid, als gevolg van een te grote concentratie 'filler' die in de rimpels is gespoten. En is dit nu nog namelijk het geval bij permanente fillers- waartegen de Consumentenbond onlangs reclameerde-, de arts verwacht dat ook mensen die jaar na jaar oplosbare fillers in de huid laten inspuiten dezelfde problemen krijgen. Het onderhuidse weefsel raakt zo beschadigd, dat vreemde bobbels en putjes of groeven vanzelf opdoemen. En deze zijn alleen maar operatief te verwijderen of zelfs helemaal niet. En dat in je gezicht….. Lees verder

Geen vrouwenbesnijdenis in Nederland?

Gister stond in de kranten dat uit een klein onderzoek van de inspectie voor volksgezondheid zou blijken dat er in ons land geen vrouwenbesnijdenis plaatsvindt. Een onderzoek bij notabene maar vijf klinieken, en welke methoden zijn gebruikt voor dit onderzoek zijn ook niet bekend gemaakt. Want ik betwijfel deze 'waarheid' dus, mede omdat cosmetisch arts Robert Schoemacher zondagavond in een interviewprogramma met journalist Frenk van der Linden aangaf dat er wel degelijk plastisch chirurgen zijn die het doen. Namen werden natuurlijk niet genoemd. Mijn collega van gezondheid.blog.nl, heeft ook zo haar twijfels, mede omdat verzoeken voor het 'verwijderen van de voorhuid van clitoris' niet overal duidelijk worden afgewezen, terwijl dit volgens de WHO wel onder vrouwenbesnijdenis valt……

Paris Hilton ‘gedowntoucheerd’ tot burgermeid

Heerlijke website, zo meldde de krant waar ik tegenwoordig zelf ook voor schrijf (18 dec. mijn parfumverhaal!) NRC.Next over Planethiltron.com. Een website waarop je plaatjes van je eigen moeder, buurvrouw of vriendin met de fysieke kenmerken van celebs kunt plaatsen. Zo krijg je dus de hilarische combinatie van de zusjes Hilton versmolten met de mollige lijfjes van gewone vrouwen op waarschijnlijk een feestje. Vermakelijk!

Dr. Brandt huid vitaminebooster

Zoals je uit mijn poll over beautyfood kunt opmaken, zijn de meningen van beautybloglezers behoorlijk verdeeld als het om voeding voor de huid gaat. Nu na 1,5 week zegt 28% van je beautyfood via gezonde voeding moet binnenkrijgen, 27% meent dat het een marketingverhaal is en 18% twijfelt. Maar dr.Brandt gaat lekker zijn eigen gang en introduceerde nu ook in Nederland hooggeconcentreerde druppels met anti-oxidanten om de verouderingsprocessen te vertragen. Een pipet van zijn waterbooster staat gelijk aan 15 kopjes groene thee! Een flesje kost 39 euro en is te koop via Skins Cosmetics winkels. Lees ook mijn andere blogs over de cremes van dr. Brandt, deel 1 en 2.