Dior’s John Galliano komt met parfum

Interessant nieuws in de toch altijd al zo rumoerige parfummarkt: Dior's topontwerper John Galliano komt voor het eerst met een eigen parfum. En daarbij is de ontwerper niet over een nacht ijs gegaan, zo laat hij WWD.com weten.

 

 

 

Galliano zou bijna willen zeggen dat het ontwerpen van een haute couture jurk makkelijker is dan een parfum. Ruim 360 tests gingen aan het uiteindelijke resultaat vooraf. Zoals het de ontwerper betaamt laat hij zijn onmiskenbare heavy romantische inborst stevig gelden op dit concept. Van verpakkingsdoos, fles tot reukwater….het ademt Galliano, aldus de internationale pers. Hij heeft eraan gewerkt om het equivalent van de typische Galliano girl te vangen. Lastig lastig…want dat moet wel een meid van deze tijd zijn maar ook eentje die er niet voor terugdeinst om in het verleden te duiken en daar dagen, weken, maanden, wellicht wel jaren in te willen blijven vertoeven, als een beeldschone Gothic spookverschijning. Wat ik eigenlijk zeggen wil; ze moet wel lichtelijk schizofreen zijn….kunstzinnig bedoeld dan.

Maar laat ik niet teveel op de zaken vooruit lopen, want ik heb nog geen idee hoe het ruikt. Mijn verbeelding gaat nu al op de loop met me! Wel is verteld dat roos, iris en viooltjes belangrijke componenten zullen zijn. Parfumeur Christine Nagel heeft het parfum bij Givaudan voor Galliano ontworpen. Hij komt in het najaar in Europa uit. Hopelijk dan ook in Nederland?

Lees ook deze blogs:

- Eerst de SATC-film, nu nieuw parfum voor SJP: Covet Pure Bloom

- Ontwerper Martin Margiela laat parfum door L'Oreal ontwikkelen

- Madonna is in september in Nederland, wanneer komt haar parfum?

- Monique vertelt bij BNR Nieuwsradio over de nieuwste parfumtrends

copyrights: www.moniquelindeboom.nl. Bronvermelding verplicht.

Lees ook:Taylor Momsen gaat de nieuwe geur John Galliano promoten
Lees ook:Giorgio Armani wil een relatie met jou…..
Lees ook:Kate Perry lanceert Parfum
Lees ook:Nieuwe trend: tattoo’s op je oogbol
Lees ook:Kledingontwerper wil volslanke Popstar Rebecca helpen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>