Zwoegen in de sportschool werkt

Waar een ‘beauty-wil’ is, is een weg. Dat bewijst DJ Mark Labrand!

Na honderd dagen zwoegen en keihard trainen, heeft Radio 538 DJ Mark Labrand eindelijk zijn doel behaald. Vanaf vandaag prijkt hij met een super strak lichaam op de felbegeerde cover van Men’s Health. Onder leiding van het harde regime van de bekende personal trainer Guy van der Reijden van 3SIXTY5, heeft de sportieve DJ een goddelijk lichaam gekregen. Naast Mark siert ook de prachtige Stephanie Tency de omslag. Zij is de winnaar van de zoekactie naar een covermodel op de facebook.com/100dagen pagina.

Nadat het boek “Op De Cover Van Men’s Health In 100 Dagen” van Guy van Reijden op de redactie van Radio 538 verscheen, besloot Mark Labrand ook deze uitdaging met Guy van der Reijden aan te gaan. Het doel: in 100 dagen een coverwaardig lichaam te hebben. Tussen het radio maken door volgde de 538 DJ een zware training, onder strakke begeleiding van Guy en zijn crew. Mark paste zijn leefgewoontes totaal aan en hield dit elke dag bij op Facebook. Vandaag presenteert hij trots het resultaat in Men’s Health.

Radio 538 DJ Mark Labrand:Van de één op de andere dag werd voor mij het onmogelijke mogelijk. 336 eiwitshakes, 56 biefstukken, 224 bakken kwark, ruim 100 uur in de gym, met maar één doel: op de cover van de Men’s Health! Vandaag kijk ik met trots terug op een geweldige ervaring. Een die mij zo goed is bevallen dat het inmiddels een levensstijl is geworden. Ik wil dan ook Guy van der Reijden en z’n trainers, de volgers van de ’100dagen facebook’ en de luisteraars van Radio538 en stiekem die paar mensen die mij vertelden dat ik het nooit zou gaan halen ontzettend bedanken. Zonder hen was het me niet gelukt.

Meer informatie: www.radio538.nlwww.3sixty5.nlwww.menshealth.nl

Lees ook:Gespierd in 100 dagen…
Lees ook:Fit met Arie Boomsma
Lees ook:Check Kate Moss in Playboy
Lees ook:Simon heeft getraind als een Keizer #menshealth
Lees ook:Playboyshoot tijdens programma Ruud de Wild

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zwoegen in de sportschool werkt

  1. Trainers.nu

    Wij hebben ze een tijdje gevold via Facebook en het is uiteraard een top prestatie wat ze beide in 100 dagen gedaan hebben! Team Trainers.nu

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>