Behind the scenes Georgia May Jagger voor Just Cavalli For Her

 

Met trots hebben we vorige week de tv-spot van Just Cavalli for her op deze site gepost. Vandaag kunnen we je verblijden met ´behind the scenes´ beelden. Hierbij ook een
inclusief een interview met Georgia May Jagger.

De geur opent met een duizelingwekkende topnoot van neroli, een essentiële olie gewonnen uit de bloesems van de bittere sinaasappelboom, gevolgd door een onweerstaanbare hartnoot met de kostbare Tahitiaanse Tiarebloem. Deze verleidelijke bloemenmelange wordt geaard door een romig palissanderhoutakkoord dat kracht en noblesse aan de geur toevoegt. Fris, krachtig en verleidelijk. Just Cavalli is de geur van de jeugd en de verleiding.

De flacon, die gemaakt is van roze glas en goudkleurig metaal, roept vrouwelijkheid en sensualiteit op en is verkrijgbaar in drie maten. Het intrigerende contrast tussen de materialen is zowel visueel aantrekkelijk als aangenaam om aan te raken. Rond de hals van de spray is speels een roze pythonprint gewikkeld die je herinnert aan het dierlijke instinct dat het kan ontketenen. Bovenop de dop prijkt de iconische Just Cavalli ‘slangenbeet’.

De verpakking sluit perfect aan bij de intrigerende flacon. De geschubde textuur communiceert sensualiteit en verleiding. Het voelt, net als een levende huid, zacht aan. Als afspiegeling van de flacon, wordt de verpakking benadrukt door een goudkleurige metallic bovenkant. De naam is in roze pythonprint letters gedrukt. De opvallende verpakking is een gedurfde intentieverklaring.

Georgia May Jagger is het gezicht van de nieuwe Just Cavalli geur. Zij is te zien in de advertentiecampagne die de sensualiteit en speelsheid van de geur weergeeft.

De lijn

Eau de Toilette 30 ml – €  39,95*

Eau de Toilette 50 ml – € 56,50*

Eau de Toilette 75 ml – € 72*

Shower Gel 150 ml – € 19,50*

Body Lotion 150 ml – € 19 ,50*

* adviesverkoopprijs

JUST CAVALLI is bij de geautoriseerde Roberto Cavalli Perfumes parfumerieën en warenhuizen verkrijgbaar.

 

Lees ook:De jacht is begonnen…
Lees ook:Wees uniek met ‘Just Cavalli’
Lees ook:Een verslavende geur voor de man die ´uitdaagt en jaagt´
Lees ook:Hemelse geur voor hem
Lees ook:Nieuwe beautyklus voor Georgia May Jagger

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>