Subliem bruin zonder zon en zonder zelfbruingeurtje

De echte winter moet nog komen, maar velen verlangen nu alweer naar het nieuwe voorjaar! Hét seizoen van de frisse bloesems aan de bomen, de zon die zich weer steeds vaker laat zien en de luchtige mode. Voor wie straks met alvast een mooi gebruinde huid wil verschijnen zodra de rok weer korter wordt, biedt Bradford & Hamilton binnen haar lijnen van Australian Gold® en Designer Skin™ drie splinternieuwe formules voor een mooie bruine teint zonder zon en… zonder de typische geur van een zelfbruiner!

NIEUW! Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™ (€ 17,95/ tube 130 ml)
Heb je onverwachts een feestje, moet je morgen naar een bruiloft of wil je niet met spierwitte benen in je nieuwe lentemode verschijnen? De nieuwe Australian Gold® Instant Bronze Self Tanning Lotion™ geeft binnen 2 tot 4 uur een natuurlijk ogende, streeploze bruine teint die langdurig aanhoudt. De formule bevat Kamille- extract en Vitamine E vanwege hun verzorgende en verzachtende eigenschappen. De geavanceerde Elimiscent™- Technology gaat de typische geur die je huid krijgt na het gebruik van een zelfbruinend product op een effectieve wijze tegen. Deze selftanner heeft een aangenaam frisse champagnegeur.

NIEUW! Australian Gold® Bronze Minerals® Legs (€ 39,95/ tube 150 ml)
Mooie, sexy gebruinde onderdanen creëer je in een handomdraai zonder zon, dankzij deze nieuwe zelfbruinende formule speciaal voor de benen! Australian® Gold Bronze Minerals® Legs bevat het exclusieve Mahakanni- extract. Dit is een vervanger voor de zelfbruinende werkstof DHA (Dihydroxyaceton) die zonder zon voor een mooi gebruinde kleur zorgt, echter zonder de typische geur van een zelfbruiner. De formule bevat tevens een verzorgende mix van natuurlijke mineralen, alsmede Mica-extract en „golden shimmer‟. Dit laatste zorgt voor een sublieme, natuurlijke gebronsde goudglans met een zijdeachtige finish! Deze selftanner heeft een frisse appelgeur!
                                                                                                                                                                                                                                                                                            NIEUW! Designer Skin One Night Stand™ (€ 29,95/ tube 130 ml)
Deze “shimmering bronze instant gel” is geen selftanner maar geeft je huid wel direct een mooie gebruinde teint. Ideaal voor als de eerste “rokjesdag” sneller dan verwacht aanbreekt of wanneer je een feestje hebt! De formule is DHA- vrij en bevat lichtreflecterende pigmenten (shimmers) voor een zijdeachtige glans op de huid. Je kunt dit bronzing- product met water en zeep eenvoudig weer van je huid wassen. De formule zorgt niet alleen voor een instant mooi gebruinde huid, maar hult je tevens in een sensueel geurwaasje dankzij het zogeheten „Tenderness- Parfum”!

Distributie & meer informatie:
De merken Australian Gold® en Designer Skin™ worden in de Benelux exclusief op de markt gebracht door Bradford & Hamilton BV Nederland.

De producten zijn verkrijgbaar bij professionele zonnestudio‟s in Nederland én België.
Voor meer informatie zijn er de websites: www.australiangoldtanningclub.nl
www.designerskintanningclub.nl

Lees ook:Yes, you tan!
Lees ook:Terrasjesmake-up!
Lees ook:Feel good, look good!!
Lees ook:Zo krijgt hij een gebronsde body
Lees ook:Wat heeft hij een mooie teint!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>