Het geheim voor een zacht gehydrateerde huid van top tot teen….

Hydraterend nieuws van het Biotherm beauty front:

Cleopatra wist het al je huid hydrateren maakt haar fluweelzacht. Geïnspireerd op Cleopatra’s melkbaden is Lait Corporel van Biotherm een zeer geliefde bodylotion. Wist je dat er elke 20 seconden wereldwijd één Lait Corporel wordt verkocht?

Naast Lait Corporel, is er een Lait de Gommage (zachte melk met scrub), Lait de Bain (Ontspannende & fluweelzachte badmelk) en een Lait de Douche (Reinigende douchemelk). Deze producten bij elkaar maken het verzorgen van je lichaam tot een ritueel met zachtheid en frisheid als resultaat.

Nu zijn er twee nieuwe producten aan de Lait Range toegevoegd nl: Beurre Corporel (Bodycrème voor de droge tot zeer droge huid) en Beurre de Lèvres (Lippenbalsem voor zéér droge lippen).

De Beurre Corporel is subtiel verrijkt met karitéboter. Een plezier voor de huid!

De Beurre de Lèvres is een sensatie voor je lippen! De textuur is boterachtig en bevat vijf voedende natuurlijke plantaardige oliën. Zelfs de meest droge lippen worden met deze balm gevoed en verzacht. Heerlijk om in je handtas bij je te dragen, maar ook énig om cadeau te doen. Een lipbalm is altijd welkom. Zeker nu we richting de winter gaan. Er zit zelfs accaciahoning in. Delicious.

Line up:

Lait Corporel, flacon van 200ml – € 24,57, Lait de Gommage, tube van 200ml – €27,57, Lait de Bain – flacon 400ml € 31,73, Lait de Douche, tube 200ml – € 20,15, NIEUW! Beurre Corporel, pot van 200ml – € 24,57, NIEUW! Beurre de Lèvres, tube 13ml – € 10,00

Vanaf heden verkrijgbaar

Once you tried them, you will fall Love in with them….

 

 

 

Lees ook:Biotherm’s Lait Solaire verfrist, beschermt en ontspant
Lees ook:Crystal Cristal
Lees ook:5000 liter bronwater in 1 creme
Lees ook:Lief potje voor je body…
Lees ook:Zo zo chique deo: Le Bain van JOOP!

Geen reacties // Reageer