Haartransplantaties worden steeds populairder én toegankelijker

141007-behandelingWil jij iets doen tegen jouw haarverlies en weer op een natuurlijke manier jouw haar terugkrijgen. De Poseidon Kliniek kan jou, zonder chirurgische behandeling, daarbij helpen.

Een haartransplantatie wordt tegenwoordig niet alleen ondergaan door voetballers als Wesley Sneijder en volkszangers als Gerard Joling, maar wordt ook onder veel Nederlanders steeds populairder. Klinieken worden specialistischer en de behandelingen steeds effectiever. Pijnlijk? Dat valt tegenwoordig erg mee. Door een nieuw soort behandeling, die alleen bij de Poseidon Kliniek wordt gebruikt, voel je nauwelijks meer wat. De Poseidon Kliniek is de enige Europese kliniek die deze methode hanteert. Gecertificeerde artsen halen haarzakjes uit het achterhoofd. Met een speciale ‘Implanter-Pen’ worden die teruggeplaatst op de hoofdhuid, zonder een spoor achter te laten. Geen littekens, hechtingen of uitgedroogde haarzakjes. Deze speciale behandeling zorgt er ook voor dat de haarzakjes niet tijdens de behandeling verloren gaan,waardoor het resultaat alleen maar beter is.

141007-vergelijking

Poseidon Kliniek is een haartransplantatiekliniek die jou weer garantie op haar geeft. Na een pijnloze behandeling heb jij je natuurlijke haar weer terug!

Geen reacties // Reageer