Agendatip voor jou en je BFF’s: Share a Perfect Day

SAPD

Leuke uitjes zijn altijd welkom. Daarom trakteren we je met liefde op het volgende evenement. Eentje om in je agenda te zetten!

Het nieuwe evenement Share a Perfect Day gaat komende zomer in Hilvarenbeek vrouwen verrassen in vier thema-werelden. In The City, the Beach, the Country en the Park vinden bezoeksters het nieuwste op het gebied van onder meer gezond en lekker eten, health, beauty en shopping. Ook zijn er workshops op het gebied van wonen, fotografie en carrière en optredens van onder andere Kensington, Douwe Bob en The Common Linnets. Het is een feest waar quality time en het opdoen van nieuwe ervaringen centraal staan. Kaarten voor donderdag 30 juni, vrijdag 1 juli óf zaterdag 2 juli zijn verkrijgbaar via shareaperfectday.nl.

Om al in de sfeer te komen, heeft singer songwriter Jaap Reesema speciaal voor het evenement het nummer ‘Share a Perfect Day’ geschreven. Tijdens alle drie de dagen treedt hij op en zingt hij ook dit exclusieve nummer.

Programma
Share a Perfect Day is opgedeeld in de vier werelden; the City, the Beach, the Country en the Park. Elke wereld staat bol van food, music, beauty, health, entertainment, lifestyletrends en shopping. Maar er zijn ook talrijke activiteiten, workshops en optredens van vele bekende artiesten als Kensington, Douwe Bob, The Common Linnets. Ook internationale artiesten als Matt Simons en Jonas Blue betreden verspreid over de drie dagen het podium. Het evenement biedt een bijzondere dag voor vrouwen met alle benodigde ingrediënten per wereld om iedereen een topdag te bezorgen. Het is dé gelegenheid om vriendschappen met elkaar te vieren en nieuwe ervaringen op te doen. Meer informatie over de programmering, activiteiten en artiesten is te vinden op shareaperfectday.nl

Data, locatie en kaarten
Van donderdag 30 juni tot en met zaterdag 2 juli 2016 vindt het driedaagse evenement plaats in Hilvarenbeek, vlakbij Tilburg. Om naar de locatie te komen worden touringcars ingezet die vertrekken vanaf diverse plekken in heel Nederland. Voor bezoekers die met het openbaar vervoer willen komen zijn er bussen die tussen Centraal Station Tilburg en het evenement pendelen. De sportievelingen die met de fiets komen maken kans op prijzen.
De reguliere ticketprijs voor één van de drie dagen is € 22,50 inclusief reserveringskosten. Kaarten zijn online verkrijgbaar via shareaperfectday.nl

Powered by Jumbo
De supermarktketen Jumbo is partner van Share a Perfect Day.Vanaf eind mei komt Jumbo met een speciale Share a Perfect Day actie voor haar klanten.

Knipsel

Foto’s: afkomstig van Instagram account SAPD

Lees ook:Van top tot teen verzorgd met Jumbo
Lees ook:Eindeloos shoppen tijdens het Istanbul Shopping Fest
Lees ook:Van top tot teen beautiful met Jumbo
Lees ook:Een dagje ´beauty´ shoppen
Lees ook:Lekker springen op ‘Big Mama’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>