Lekker, lekkerder, lekkerst: Scott Eastwood

davd

Bij een fijne geur hoort een mooie vent. En dat begrijpen ze maar al te goed bij Coty.

Acteur Scott Eastwood wordt namelijk het nieuwe gezicht van de Davidoff Cool Water fragrance advertentiecampagne die in de zomer van 2015 wereldwijd van start gaat.

Wat een mooie vent! De Amerikaanse acteur is bekend door zijn rollen in meer dan 20 films. “Fury”, die in oktober 2014 in de bioscopen te zien was, is zijn meest recenste film waarin hij naast Brad Pitt en Shia LaBeouf speelde. Scott heeft onlangs zijn eerste grote hoofdrol in “The Longest Ride” voor Twentieth Century Fox afgerond. Deze film, die baseerd is op de bestseller van Nicholas Sparks, de auteur van The Notebook, wordt op 10 april 2015 wereldwijd uitgebracht. Op Eastwoods’ cv staan ook een aantal belangrijke bijrollen zoals de “Gran Torino” en “Trouble with the Curve”. In maart begint Scott met tegenspeler Joseph Gordon-Levitt aan de opnames van een Oliver Stone film die op dit moment nog geen definitieve titel heeft.

Eastwood, geboren en opgegroeid aan de Californische en Hawaiaanse kust, is een liefhebber van de oceaan en een gepassioneerd surfer die het grootste deel van zijn vrije tijd bijna altijd buiten doorbrengt. Toen hij een surfer speelde in de films “The Perfect Wave” en “Dawn Patrol”, voerde hij trots zijn stunts zelf uit.

Met deze overeenkomst met Coty maakt Eastwood voor het eerst de stap naar de geurenwereld.

“De oceaan maakt, al zolang ik me kan herinneren, een belangrijk deel uit van mijn leven en ik ben er trots op dat ik het gezicht van de geur wordt die synoniem is aan deze lifestyle”, zegt Eastwood.

“Scott Eastwood is een opkomende ster in Hollywood die zich altijd heeft ingezet voor de oceaan en de natuur. Hij vertegenwoordigt een nieuw type man. Eastwood hoort bij de nieuwe generatie mannen die graag buiten zijn, avontuurlijk ingesteld zijn en die geven om het milieu maar die zichzelf niet al te serieus nemen. Hij belichaamt echt de spirit van Davidoff Cool Water,” zegt Steve Mormoris, Coty Chief Marketing Officer Fragrances.

De overeenkomst betekent dat Scott Eastwood wereldwijd het gezicht zal zijn van Davidoff Cool Water. In de zomer van 2015 zal de eerste tv- commercial en printadvertentie voor de geur te zien zijn met deze sexy, ´down-to-earth´ acteur.

CW

Lees ook:Scott Eastwood is het nieuwe lekkertje van DAVIDOFF Cool Water
Lees ook:Paul Walker wordt het nieuwe gezicht van COOL WATER
Lees ook:De zoon van Clint Eastwood is hot!!
Lees ook:Zomerliefde: Davidoff Cool Water voor hem en haar
Lees ook:Intens genieten met DAVIDOFF

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>