Rubriek: Groene Cosmetica

Een mooiere huid dankzij diepzee zeekwallen…

Wat heb je over voor een mooie huid? Kun je je voorstellen dat je je verzorgingsritueel kunt optimaliseren met producten die extracten van diepzee kwallen bevatten? De natuur, haar flora én fauna bevatten een rijkdom aan ingrediënten en werkstoffen die een regenererende en anti-aging werking hebben op de huid.

Lees verder...

Musthave voor de rijpere huid

Ga je binnenkort op reis of wil je gewoon eens een nieuwe fijne en rijke huidverzorging proberen, dan is het volgende beautypakket echt iets voor jou, want Dr. Hauschka heeft van haar regeneratielijn een luxe miniatuurverpakking voor de rijpere huid ontwikkeld.

Lees verder...

Lekker de-stressen in je thuis Spa

Goed nieuws, want de natuurlijke huidverzorgingsproducten van Neom Organics London, dat zijn luxe en exclusieve verzorgingsproducten op basis van essentiële oliën, zijn sinds kort in Nederland verkrijgbaar via webwinkel Heavenly Pure.

Lees verder...

Feel & look good met Qiriness

                        Laatst waren we met een aantal beautyjournalisten en -bloggers uitgenodigd voor een kleine persbijeenkomst rondom het prachtige merk Qiriness. Qiriness vindt zijn oorsprong in Zwitserland. Het welzijnsgezichtsverzorgings assortiment bestaat uit een groot aantal prachtige producten waarvan je thuis optimaal kunt genieten. Alsof je

Lees verder...

24uurs Make-up

Het doek gaat op, de spotlights aan en alle ogen zijn op haar gericht. Haar huid is dauwzacht en puntgaaf, met zachte roze konen die haar opwinding niet kunnen verbergen. Ze weet immers dat ze onweerstaanbaar is en straalt. Haar blik is omfloerst, sensueel en geraffineerd, haar mond bijna theatraal, maar oh zo flamboyant. Zij

Lees verder...